25% CENEJE: Etno kompleks Jelen salaš, Palić, Srbija - 74 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

Etno kompleks Jelen salaš, Palić, Srbija - 74

https://www.youtube.com/watch?v=3ZJq5H1jT4c
Privoščite si uživanje v vzdušju pravega salaša in jedi lokalne kuhinje na severu Bačke v čudoviti zeleni, mirni in pristni oazi. Odkrijte okolico, mesto Subotica je oddaljeno le 7 km, za vse ljubitelje vina pa je na razdalji 2 km vinska klet Vinski Dvor, 20 km vas loči od zdravilišča in letovišča Banja Kanjiža.
1,5 km od Pališkega jezera, obdana z gozdom in ravnico, se nahaja restavracija, ki streže lokalno kuhinjo in nastanitev "Jelen salaš", ki pokriva površino 8000 kvadratnih metrov, skupaj 8 ločenih zgradb. Na voljo sta tudi brezplačen brezžični internet in brezplačno parkiranje na ulici.
Vse klimatizirane enote vključujejo leseno pohištvo, kabelsko televizijo in pisalno mizo. Vključujejo tudi lastno kopalnico s kadjo ali prho.
V prostorni restavraciji s teraso strežejo tradicionalne srbske in mednarodne jedi. V baru vas čaka izbor lokalnih pijač.
Jelen salaš ponuja veliko zeleno površino z otroškim igriščem in majhnim igriščem za košarko. Gostom je na voljo zunanji bazen in sobna postrežba. Najbližja trgovina je oddaljena 500 m. Avtobusno postajališče in športni center s teniškimi igrišči sta 1 km stran.

-25%

Redna cena: 99,00 €

Vaša cena: 74,00 €

Prihranek: 25,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 11,00 €

Rezervacijo v znesku 11,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413531/etno-kompleks-jelen-salas-palic-srbija-74-eur-2x-nocitev.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red