33% CENEJE: Plaza Marchi - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 64 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, Pijača dobrodošlice: steklenica penine

Plaza Marchi - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija,

Plaza Marchi v starem mestnem jedru je bila zgrajena naddvoranami Dioklecijanove palače in je obkrožena z ostanki cerkve sv. Mihovila,najstarejše cerkve v Splitu. Plaza Marchi predstavlja spomenik svetovnikulturni dediščini. Izkoristite to Megabon ponudbo in preživite 2 dni v Splitupo neverjetni ceni!
Plaza Marchi je idealno izhodišče za sprehode in čarobnovzdušje središča mesta. Naužijte se sonca v eni od številnih kavarn na prostem.Objekt se nahaja v starem mestnem jedru Splita, 30 metrov od morja, na UNESCOzaščitenem trgu Mihovil. Plaza Marchi ponuja 24 luksuzno opremljenih sob shrastovim pohištvom. Sobe imajo zasebno kopalnico z dizajnirano keramiko, LCD,deževno prho, kozmetične pripomočke. Odkrijte zgodovinsko dediščino v spoju ssodobno eleganco!
Na samem vrhu stavbe vas pričakuje terasa, s katere lahkouživate v pogledu na celotno mesto, njegove zgodovinske dele, morje in otoke,medtem ko pred stavbo lahko uživate v kavi in občudujete živahno mesto.Začutite zgodovino antičnega mestnega središča,bodite v bližini Rive, znanegasplitskega sprehajališča in izjemno ohranjene Dioklecijanove palače!
Trgovina z živili je oddaljena 50 metrov, najbližjisupermarket pa 100 metrov. Sprehajališče Riva je oddaljeno le 1 minuto stran odobjekta, najbolj znana plaža Bačvice pa se nahaja 10 minut hoje. Glavnaavtobusna postaja in trajektno pristanišče se nahajata 600 metrov stran odPlaze Marchi, letališče Split pa 22 km.

-33%

Redna cena: 95,00 €

Vaša cena: 64,00 €

Prihranek: 31,00 € (33% ceneje)

Rezervacija za samo 13,00 €

Rezervacijo v znesku 13,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 33% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413475/plaza-marchi-oddih-v-splitu-split-dalmacija-hrvaska-64.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red