Lion's Garden Hotel - Oddih v Budimpešti, Budimpešta, Madžarska - 215 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Lion's Garden Hotel - Oddih v Budimpešti,

Če boste obiskali Budimpešto, je Lion’s Garden Hotelnajboljša možna izbira za vaše bivanje! 
Tako je, ker se ta butični hotel ponašaz odlično lokacijo na obrobju poslovnega centra Budimpešte. Nahaja se v bližiništevilnih znamenitosti Budimpešte, kot so Mestni park z muzeji, Trg Herojev, terme Széchenyi, živalski vrt, Grand Circus, grad Vajdahunyad in šemnogo drugih. Papp László Budapest Sport Arena ali BOK Športno-konferenčnicenter (SYMA) sta oddaljena le nekaj minut hoje, zato je hotel idealno mesto zagoste, ki obiskujejo koncert ali športni dogodek.
Lion’s Garden Hotel ponuja 107 modernih in elegantnih sob zanekadilce z zakonsko posteljo ali dvema posteljama. Trideset od njih je dodatnoopremljeno z raztegljivim kavčem, ki ga je mogoče pretvoriti v dodatno ležišče.Deset parov sob je povezanih z notranjimi vrati, zaradi česar so primerne zadružine. Gostje z invaliditetom lahko uživajo v posebej narejeni sobi v prvemnadstropju. Vsi javni objekti v hotelu so dostopni z invalidskim vozičkom.
Za zajtrk lahko poskusite številne okusne hladne in toplejedi iz bifeja, pa tudi svežo zelenjavo, sezonsko sadje, različne solate indomače sveže izdelke. Za goste s posebno dieto so na voljo tudi jedi brezglutena, brez laktoze in vegetarijanske jedi. Zajtrk je na voljo od ponedeljkado petka: 06:30 - 10:00 ter v soboto in nedeljo: 07:00 - 10:30.
V SPA coni se lahko sprostite v bazenu s temperaturo vode 28° C, finski savni, jacuzziju s temperaturo vode 34 ° C, bazenu s hladno vodo inKneipp bazenu. SPA cona je odprta od 8. do 21. ure.

Cena: 215,00 €

Rezervacija za samo 43,00 €

Rezervacijo v znesku 43,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413470/lion-39-s-garden-hotel-oddih-v-budimpesti-budimpesta-madzarska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red