53% CENEJE: A&O Hotels Berlin, Berlin, Nemčija - 207 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi ali Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Zajtrk

A&O Hotels Berlin, Berlin, Nemčija - 207 EUR -

Berlin, mesto z neverjetno energijo in umetniško črto, odprt, sproščen in nadvse dostopen. Mesto, ki zleze pod kožo vsakemu obiskovalcu in jim na ta način postane najljubša destinacija. Zanimiva in bogata zgodovina, ki je vidna na vsakem vogalu. Neskončna inspiracija številnim umetnikom, resnično socialno in kulturno središče Evrope, v katerem se prepletajo številne kulture in sožitja. Mesto je znano po svoji impresivni arhitekturi, ki na vsakem koraku odkriva detajle zgodovine. Berlinski zid, Brandenburška vrata, Berlinska katedrala in Museumsinsel so samo nekatere od znamenitosti, ki jih morate obiskati. 
Hostel a&o Berlin Mitte ima 2 zvezdici ter se nahaja v središču Berlina, 10 min hoje od znamenitega spomenika East Side Gallery. Ponuja različne enote in skupni salon. Vsako jutro si lahko privoščite raznolik samopostrežni zajtrk, zvečer pa se sprostite v baru. Do restavracij in kavarn se lahko sprehodite. Hotel a&o Berlin Mitte ponuja tudi namizni nogomet in biljard. V hotelu lahko najamete kolesa. Je odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo zgodovina, muzeji in arhitektura.
A&O Berlin Friedrichshain se nahaja v živahni berlinski četrti Friedrichshain, 4 postaje s primestno železnico od trga Alexanderplatz. V okolici najdete priljubljene bare in klube. Postaja Ostkreuz, ki vam omogoča, da prestolnico zlahka raziščete, je oddaljena le 5 min hoje. V svetli zajtrkovalnici lahko dan začnete s samopostrežnim zajtrkom. Na voljo je tudi eleganten bar v preddverju z biljardom in s TV s programi Sky. Družine se lahko zabavajo v igralni sobi. V poletnih mesecih v sklopu nastanitve najdete tudi športno igrišče in pivski vrt s predelom za peko na žaru.
Hostel a&o Hauptbahnhof se nahaja 10 min hoje od glavne železniške postaje v Berlinu. Ponuja sodobne sobe, 24-urno recepcijo, vsakodnevni samopostrežni zajtrk in parkirišče. Družinam prijazen hotel ponuja sobe v svetlih barvah z zasebno kopalnico. V sobi za igre lahko igrate biljard in namizni nogomet. Na voljo so tudi trgovina s spominki, najem koles in brezplačna shramba za prtljago. Z vlakom se lahko od glavne železniške postaje do trga Alexanderplatz pripeljete v 5 min.
Hotel a&o Berlin Kolumbus stoji v berlinskem okrožju Lichtenberg. Ponuja sodobne sobe in restavracijo, v kateri lahko uživate v mednarodnih jedeh. Znameniti trg Alexanderplatz je oddaljen 15 min vožnje s tramvajem. Vsaka soba v hotelu a&o Berlin Kolumbus vključuje satelitsko televizijo s športnimi kanali in lastno kopalnico s sušilcem za lase. Najbližja tramvajska postaja je oddaljena le 5 min hoje. 

-53%

Redna cena: 445,00 €

Vaša cena: 207,00 €

Prihranek: 238,00 € (53% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red