Hotel Katarina - First minute pomlad, 1. maj in jesen, Selce, Hrvaška - 215 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 2,99 let brezplačno), Polpenzion

Hotel Katarina - First minute pomlad, 1. maj in

Kombinacija udobja in modernega dizajna daje poseben čar temu čudovitemu hotelu Hotel Katarina, ki se nahaja na vhodu v Selce, manj kot 200 m od plaže in od središča naselja. 
V letu 2020 je hotel dobil nove, moderno urejene sobe na severnem delu hotela, sobe na južnem delu pa imajo prekrasen pogled na otok Krk. Hotel Katarina ima tudi največji kompleks zunanjih bazenov na tem delu obale, s preko 1.000 m2 vodne površine ob morju. Leta 2019 je bil kompleks popolnoma obnovljen in bo sigurno postal priljubljen kraj gostov hotela in dnevnim obiskovalcem celotne riviere.   
Vonj morja in mediteranskega zelenja vas bo spremljal na sprehodu do Crikvenice, po obalni sprehajalni poti, znani pod imenom 'Pot zdravja'. V centru Selc, vsega 200 metrov od hotela, boste doživeli vse čare malega primorskega mesta, na voljo pa je tudi bogata gastronomska ponudba.
Dvoposteljna Standard soba z balkonom: tuš/WC, centralno ogrevanje, klima, telefon, sef, mini bar, Sat-TV. 

Cena: 215,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red