11% CENEJE: Family Hotel Lišanj, Novi Vinodolski, Hrvaška - 238 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 2,99 let in 1 otrok do 11,99 let brezplačno), All inclusive light

Family Hotel Lišanj, Novi Vinodolski, Hrvaška -

✔ fantastična ponudba za družino z otroki ✔ hotel na plaži in promenadi ob morju in le nekajminut hoje od središča mesta ✔ dva notranja ogrevana bazena ✔ klimatizirana restavracija z zunanjo teraso ✔ bogata vsebina športnih aktivnosti ✔ klimatska naprava v vseh prostorih in vsehsobah ✔ bogata oprema za otroke ✔ v vsakem nadstropju hotela številne igralne instalacije za otroke ✔ igralnica za video igre ✔ zunanje otroško igrišče ✔ otroška igralnica z otroškim kinom in igralnica sštevilnimi pisanimi žogicami  
Lokacija: v Novem Vinodolskem. Hotel se nahaja tik ob plaži inpromenadi ob morju, le nekaj minut hoje od središča mesta.  
Namestitev: Family hotel Lišanj ima 168 dvoposteljnih sob, večina jihima balkon na strani morja ali parka in dopušča možnost tretje postelje terponuja čudovit razgled! Dvoposteljna Standard soba: klima, kopalnica(prha/kad, WC, sušilec za lase), TV, Wi-Fi, sef, mini bar.
Hotelske zmogljivosti: klimatizirana restavracija z bifejem za otroke,aperitiv bar, notranji bazen z ogrevano vodo, možnost uporabe kongresnedvorane, ki se razteza na 380 m2, savna, kozmetični salon in trgovina sspominki. Doživite pomirjajoče vzdušje v wellnessu. Privoščite si finsko savno,hladen bazen, prhe, ...
Plaža: Plaža je peščena s kamnitimi platoji za sončenje. Plaža z Modrozastavo ima tudi svoje otroško igrišče in potapljaški center.  
Dejavnosti in zanimivosti v okolici: V bližini hotela lahko uživate na4 naravnih in 2 trdih teniških igriščih, mini golfu, namiznem tenisu, kegljanjuin večnamenskem igrišču za male športe. Novi Vinodolski skriva pravo bogastvokulturne dediščine: obzidje rimske trdnjave »Lopsica«, ostanke samostanapavlincev, frankopanski grad s stolpom, stolnico, cerkev sv. Trojice in sv.Marina na istoimenskem otočku, hiša bratov Mažuranić, Čitalnica in knjižnica izleta 1845, Narodni muzej, Mestna galerija "Turnac", steklenakapelica, jedro starega dela mesta.  
Družinski hotel Lišanj je idealna izbira za družinske počitnice v NovemVinodolskem s številnimi objekti, namenjenimi otrokom!

-11%

Redna cena: 268,00 €

Vaša cena: 238,00 €

Prihranek: 30,00 € (11% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red