40% CENEJE: Hotel Vila Ružica - Depandanse - Poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 722 EUR - 7x nočitev v sobi s pogledom na park za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja v restavraciji)

Hotel Vila Ružica - Depandanse - Poletje v

Sredi zelenih vrtov, le 50 metrov od plaže in 300 metrovod centra Crikvenice, leži hotel Vila Ružica. Hladna senca borovcev, šum morjain brezskrbne počitnice na morju!
Sobe elegantnega hotela VilaRužica zaznamujejo tople, zemeljske barve; v njih boste poleg osnovne opreme našlitudi mini bar in zasebno kopalnico s fenom.
Gostje hotela Vila Ružica lahko uživajo ob bogatem samopostrežnem zajtrku, kiga tvorijo sezonske sestavine. Hotelska à la carte restavracija streže jedipristne domače kuhinje za kosilo in večerjo. Na voljo vam je tudi sobnastrežba.
Če seodločite za nastanitev v hotelu Vila Ružica, so vam na mestni plaži na voljoštevilne športno-rekreacijske vsebine: otroško igrišče z veliko ladjo »Bounty«,odbojka na mivki, namizni tenis na plaži, biljard na plaži, organizirani izletiz ladjo, najem koles, sprehajalne poti in steze za jogging. Na plaži imate tudimožnost jadranja in smučanja na vodi. Lahko najamete tudi ležalnike insenčnike, kanu za eno ali dve osebi. V bližini je šola potapljanja, kjer lahkonajamete tudi opremo za potapljanje.

-40%

Redna cena: 1.204,00 €

Vaša cena: 722,00 €

Prihranek: 482,00 € (40% ceneje)

Rezervacija za samo 144,00 €

Rezervacijo v znesku 144,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 40% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/358471/hotel-vila-ruzica-depandanse-poletje-v-crikvenici-crikvenica.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red