Grand Hotel Bellevue - Zimska pravljica na Pohorju, Pohorje, Slovenija - 750 EUR - 3x nočitev v sobi 2+2 za 2 osebi (1 otrok do 12 let in 1 otrok do 6 let brezplačno), Polpenzion

Grand Hotel Bellevue - Zimska pravljica na

Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050m v hotelu Bellevue. Privoščite si oddihv naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodoposkrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha!

Hotel Bellevue 4* je prijeten hotel, ki privablja goste zzanimivo in domiselno ponudbo skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljowellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja. V hoteluBellevue je na voljo 42 udobnih dvoposteljnih sob. Gostje lahko uživajo vbogati ponudbi savn s počivališči tudi na prostem, sprostitvenih masažah in vrazkošnem ambientu Ciproš.
Tam, kjer nam višinski zrak omogoča lažje razmišljanje,delovne sestanke pa moti jutranje žvrgolenje ptic, tam kjer nam pogled skozivelika okna uhaja na vrhove dreves in zelene pašnike, tam vam za potrebe seminarjev,poslovnih srečanj, manjših sestankov, nudijo dve dvorani z vso potrebnotehnično opremo.

Lokacija: Štajerska

Cena: 750,00 €

Rezervacija za samo 112,00 €

Rezervacijo v znesku 112,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357771/grand-hotel-bellevue-zimska-pravljica-na-pohorju-pohorje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 759 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red