27% CENEJE: Heritage Hotel Imperial - Luksuzno razvajanje v Opatiji, Opatija, Hrvaška - 229 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion

Heritage Hotel Imperial - Luksuzno razvajanje v

Heritage Hotel Imperial – Opatija: uživajte med bivanjem v popolnoma prenovljenem, drugem najstarejšem hotelu na Jadranu!
Heritage Hotel Imperial 4*,je zgodovinski objekt iz leta 1885. Prvotno so ga poimenovali po belgijski princesi in avstrijski prestolonaslednici Štefaniji. Kot drugi hotel na Jadranu je Heritage Hotel Imperial zgrajen v secesijskem slogu. Heritage Hotel Imperial leži na glavni mestni ulici Opatije, le nekaj korakov od glavne mestne plaže na Slatini. Hotel ima wellness center, ki ponuja kozmetične tretmaje in masaže. S prostori za sestanke in bankete ter edinstveno Zlato dvorano bo Heritage Hotel Imperial zadostil vsem vašim poslovnim in osebnim potrebam, vključno s praznovanjem poroke. 
Heritage Hotel Imperial ponuja sproščen oddih v središču mesta. Navdihujoča stoletna hotelska dediščina je kraj, kjer se prepletata domišljija in stvarnost. Bogat nabor vsebin in izjemna lokacija, nedaleč od znamenitega sprehajališča Lungomare in še bolj znane plaže Slatine, predstavljata popolno kombinacijo za izvrstno zabavo v Opatiji. 

-27%

Redna cena: 312,00 €

Vaša cena: 229,00 €

Prihranek: 83,00 € (27% ceneje)

Rezervacija za samo 34,00 €

Rezervacijo v znesku 34,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 27% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/355300/heritage-hotel-imperial-luksuzno-razvajanje-v-opatiji-opatija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 751 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red