Holiday Park Zelena Punta - Apartma tip C (4+1) - Otok Ugljan, Kukljica, Ugljan, Dalmacija, Hrvaška - 129 EUR - 2x najem apartmaja tip C za 4 osebe (1 otrok do 12. leta brezplačno), 1 ura športnih aktivnosti na dan: minigolf,...

Holiday Park Zelena Punta - Apartma tip C (4+1) -

Nastanitev HolidayPark Zelena Punta je od plaže oddaljena 20 minut hoje. Nastanitev se nahajasredi borovcev, 5 min hoje od najbližje kamnite plaže s peščenimi zalivi. 
Sodobno zasnovani apartmaji z balkonom ali s teraso spogledom na vrt ali morje vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom, predel ssedežno garnituro, kuhinjo z jedilnim predelom in lastno kopalnico s kadjo.
V sklopu nastanitve najdete restavracijo, ki jespecializirana za ribje jedi in ponuja sredozemsko kulinariko, pripravljeno izlokalno pridelanih sestavin. Ob hrani vam postrežejo z izbranimi regionalnimivini.
Nastanitev nudi brezplačno zasebno parkirišče, brezplačenbrezžični internet pa je na voljo na recepciji in v restavraciji.  Zaraziskovanje čudovite obale lahko najamete pedalin ali kanuje, ali pa seodločite za druge priljubljene vodne aktivnosti, kot so potapljanje, jadranjena deski in jadranje. Ob doplačilu lahko gostje uporabljajo tudi igrišča za odbojko na mivki, tenis ter mini golf.
Središče mesta Kukljica je 5 min hoje stran, z mestnegapristanišča pa vozijo trajekti do okoliških otokov in celine. 
Namestitvene kapacitete apartmajev:
Tip A: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 12 let  (spalnica – zakonska postelja, dnevna soba – raztegljiv kavč)
Tip B: 3 odrasle osebe ali 2 odrasli osebi in 2 otroka do 12 let (spalnica – zakonska postelja, dnevna soba – raztegljiv kavč)
Tip C: 4 odrasle osebe in 1 otrok do 12 let in 1 otrok ali 2 odrasli osebi in 3 otroci do 12 let (1. spanica – zakonska postelja, 2. spalnica – dve ločeni postelji, dnevna soba – raztegljiv kavč)

Cena: 129,00 €

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/349732/holiday-park-zelena-punta-apartma-tip-c-4-1-otok-ugljan.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1085 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red