20% CENEJE: Hotel Aqua Roma - VIP soba - Oddih v Rimskih Toplicah, Rimske Toplice, Slovenija - 199 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Deluxe VIP sobi s savno in jacuzzijem za 2 osebi (otroci do 7. leta brezplačno), Posebna ugodnost: 1x brezplačna...

Hotel Aqua Roma - VIP soba - Oddih v Rimskih

Novo na Megabonu! Doživite zeleno oazo Rimskih Toplic. Izberite bivanje v Hotelu Aqua Roma, v osrčju zelene Slovenije!
Privoščite si oddih v neokrnjeni naravi, v objemu zelenih Rimskih Toplic. Ne glede na to ali ste na daljši poti mimo Rimskih Toplic ter ste potrebni počitka ali pa ste se odločili preživeti prijeten teden malo drugače, v Hotelu Aqua Roma se boste dobro počutili. Na voljo je kar 21 sodobno opremljenih sob s kopalnico, televizorjem, dostopom do interneta ter balkonom oz. veliko teraso. Na voljo sta tudi VIP sobi, ki sta nadstandardno opremljeni v spalno-bivalni prostor s kombinirano infra-finsko savno, masažnim bazenčkom, …Vse sobe so opremljene z avtomatsko klimatsko napravo, hladilnikom ter sušilnikom za lase.Vsi gostje hotela imajo v poletnih mesecih tudi brezplačen vstop na termalno kopališče.
Restavracija AquaRoma nudi izvrstne kulinarične dobrote. V prijetnem domačem ambientu restavracije je prostora za več kot 80 oseb. Za zaključene družbe, v ločenem prostoru z lastnim vhodom ter teraso, pa je prostora za 100 oseb.Svojo bogato stalno kulinarično ponudbo nenehno nadgrajujejo s posebnimi dogodki. Najbolj znani so razni tematsko obarvani kulinarični dnevi, kot npr. “Dnevi ribjih jedi”, “Dnevi hamburgerjev”, “Ponudba jedi slovenskih pokrajin”, “Dnevi mediterana”, “Kmečki krožniki laških domačij”,…Trudijo se, da bi vaš krožnik bogatile vedno sveže, tudi sezonsko obarvane jedi! V sklop restavracije spada tudi picerija, kjer izvrstni picopeki za vas pripravljajo različne pice.

Lokacija: Savinjska

-20%

Redna cena: 250,00 €

Vaša cena: 199,00 €

Prihranek: 51,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 39,00 €

Rezervacijo v znesku 39,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/152170/hotel-aqua-roma-vip-soba-oddih-v-rimskih-toplicah-rimske.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 570 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red