20% CENEJE: Hotel Olympia - Družinsko poletje v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 490 EUR - 2x nočitev v Junior Suite za 2 osebi (2 otroka do 18 let brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Olympia - Družinsko poletje v Vodicah,

Hotel Olympia, ki senahaja 500 metrov vzhodno od središča Vodic ter 50 metrov od morja, je idealnakombinacija tradicionalnega in modernega – čez 40 let uspešnega delapredstavlja zagotovilo kakovosti, medtem ko so popolnoma prenovljeni prostoriin številne vsebine tam, da bi se gostje počutili v središču pozornosti.
Ne glede na to, ali vas zanima aktiven oddih izpolnjen sšportnimi vsebinami, sproščanje in wellness, zabave na plaži, ali pa iščetemesto, na katerem boste gostili poslovne partnerje, hotel Olympia ponuja vsekar potrebujete.
Odprt bazen, ekskluzivni beach bari, Olympia Life wellnesscenter, sodobna dvorana ter kongresna in športna dvorana, s sobami in apartmajis pogledi na morje in borov gozd kot tudi odlična gastronomska ponudba – vse toin še več boste našli v hotelu Olympia. Za vas so odprti čez celo leto.
Juniorsuite meri 38 m2 in je sestavljen iz spalnice, hodnika, dnevne sobe s sodobnimkavčem in naslanjači, moderno urejene kopalnice in  balkona. Idealen je za majhne družine in zatiste, ki iščejo več prostora in prijetno in toplo vzdušje. 
Restavracija Olympia ponuja bogate dišave in okusetradicionalne mediteranske kuhinje pa tudi kontinentalne specialitete. 
V avli hotela se nahaja business center z računalnikom intrgovina z darili, kjer lahko najdete veliko število pripomočkov (npr.sladkarije, cigareti …). Na recepciji je menjalnica, medtem ko je v času sezonev pritličju odprta turistična agencija s številnimi ponudbami izletov. V avlihotela se nahaja tudi bankomat.
Gostom ob predhodni najavi in doplačilo nudijo tudi možnostorganizacije prevoza z in do letališča Split in Zadar.

-20%

Redna cena: 612,00 €

Vaša cena: 490,00 €

Prihranek: 122,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 74,00 €

Rezervacijo v znesku 74,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/135846/hotel-olympia-druzinsko-poletje-v-vodicah-vodice-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 906 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red