20% CENEJE: Hotel Zdravilišče Laško, Center zdravja in dobrega počutja: Termalna kopel s hidromasažo in klasično delna masaža telesa za 2 osebi le 64 €

Hotel Zdravilišče Laško, Center zdravja in

Zdravilne lastnosti vode Laško se skozi desetletja dokazujejo pri uporabi vode v terapevtske namene pri balneoterapiji, po zadnjih raziskavah pa je voda Laško primerna tudi za pitje.
Sestava vode Laško in oblike njenih kristalov kažejo na to, da naša termalna voda izžareva močno življenjsko energijo, ima pozitiven, spodbujevalni vpliv na človeka, deluje dobrodejno na psiho in ravnovesje med dušo in telesom. S svojimi dražljaji deluje na uravnovešenje in utrjevanje organizma. Voda pomaga pri razstrupljanju telesa, zmanjšuje njegovo zakisanost, deluje blago odvajalno, zboljšuje biološko okolje celic in medcelično komunikacijo. Potopite se v mehurčke termalne kopeli in začutite njen dobrodejen vpliv na dušo in telo. Kopel s hidromasažo se izvaja v vrhunski masažni kadi. Hidromasaža poteka s pomočjo vodnega pritiska, kar je še posebej ugodno za tiste, ki imate težave s kapilarami in venami.Hidromasaža je priporočljiva v primeru bolečin v hrbtenici, pretegnjenih in vnetih mišic, bolečinah v vratu in ramenih, pri artritisu, različnih kroničnih bolečinah in športnih poškodbah, ugodno pa učinkuje tudi na naše psihično počutje, saj pomaga omiliti stres, sprosti in pomiri.
KLASIČNA – Wellness masažaKlasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi gibi. Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike (gnetenje, vtiranje, udarjanje, tresenje, gladenje, ipd.). Izvaja se več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic. Odpravlja tudi krče in sprošča utrujene mišice ter izboljšuje prekrvavitev. Z gladenjem vedno začnemo ter končamo masažo. Klasična masaža je ena izmed najbolj razširjenih tehnik masiranja pri nas.
V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.
Torej, naj se razvajanje prične, ... 

-20%

Redna cena: 80,00 €

Vaša cena: 64,00 €

Prihranek: 16,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 10,00 €

Rezervacijo v znesku 10,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132043/hotel-zdravilisce-lasko-center-zdravja-in-dobrega-pocutja.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 886 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red