29% CENEJE: Terme Topolšica - Celodnevno razvajanje s kopanjem in masažo, Topolšica, Slovenija - 37,50 EUR - Celodnevno kopanje v termalnih bazenih za 1 osebo, 1x 50-minutna celotna masaža telesa

Terme Topolšica - Celodnevno razvajanje s

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Mirenokoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi je danost narave, kizdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paletospremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks,ki v goste privablja najrazličnejše obiskovalce. Slednji tukaj najdejo tisto,kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Z visokokakovostno hotelsko ingostinsko ponudbo, številnimi spremljevalnimi dejavnostmi in osebnim pristopomzadovoljijo še tako zahtevnega gosta. 
Terme Topolsica - Bazeni (od ponedeljka do sobote od 7. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih od 8. do 21. ure): fantastična vodna izkušnja v vseh letnih časih! Kar 1760 kvadratnih metrov vodnih površin in super gostinska ponudba čakajo, da bo vaš dan popoln! V notranjosti so masažni tuši, topli vrelci, otroški bazen, prave rimske kopeli in whirlpool.

Lokacija: Savinjska

-29%

Redna cena: 53,00 €

Vaša cena: 37,50 €

Prihranek: 15,50 € (29% ceneje)

Rezervacija za samo 5,00 €

Rezervacijo v znesku 5,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 29% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/127672/terme-topolsica-celodnevno-razvajanje-s-kopanjem-in-masazo.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 954 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red