52% CENEJE: BREZŽIČNI 'WIRELESS' POLNILNIK ZA PAMETNE TELEFONE InnovaGoods! ZA HITRO, KVALITETNO IN VARNO POLNJENJE VSEH IOS IN ANDROID TELEFONOV PRIMERNIH ZA POLNJENJENJE Z INDUKCIJO

BREZŽIČNI 'WIRELESS' POLNILNIK ZA PAMETNE

p >Brezžično polnjenje je eno izmed futurističnih stvari, ki jih lahko naredijo naši telefoni.
Zdaj lahko polnite telefon še hitreje! Z posebej zasnovanim čipom in najnovejšo rešitvijo za napajanje je brezžični polnilnik dosegel izjemno zmogljivost do 85% !
Ponudba vključuje: brezžični ’’wireless’’ polnilnik InnovaGoods, za vse IOS in ANDROID PAMETNE TELEFONE PRIMERNIH ZA POLNJENJENJE Z INDUKCIJO, Z VKLJUČENIM USB KABLOM Tehnični podatki:Izdelan iz ABS najkvalitetnejše plastikeHitro in varno polnjenjeLED indikator polnjenjaVhod: 5 V - 2 A / izhod: 5 V - 1 AZdružljiv z napravami Android in IOS, ki so primerne za polnjenje z indukcijoVključuje kabel USBPremer polnilika približno: 10 x 1 cmUčinkovitost seveda je odvisna od vrste mobilnega telefona.
Oblika je ergonomska in varna, na obeh straneh je protizdrsna zasnova. Polnilnik ne bo zdrsnil iz vaše mize ali pa bo telefon izklopljen iz brezžičnega polnilnika. Materiali, ki jih uporabljamo, so dolgotrajni in vrhunske kakovosti. Visok standard zagotavlja trajnost notranjih in zunanjih površin brezžičnega polnilnika.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-52%

Redna cena: 22,00 €

Vaša cena: 10,67 €

Prihranek: 11,33 € (52% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 211 v kategoriji TEHNIKA
Vrstni red