67% CENEJE: Pogled v bližnjo prihodnost! - 67 % na hiter vpogled v Lenormand karte preko elektronske pošte. Zastavite lahko 3 vprašanja z različnih področji! Na vaša vprašanja odgovarja vedeževalka Mariša!

Pogled v bližnjo prihodnost! - 67 % na hiter

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor?
Dvomite v ljubezni, poslu, glede financ ali v medsebojnih odnosih? Vas vara? So prijatelji iskreni? Imate finanče skrbi?Vam bo banka odobrila posojilo? Kako bo z vašim zdravjem?
Vedeževala in svetovalka Mariša vam ponuja hiter odgovor na vas vaša vsakadanja vprašanja, po elektronski pošti.
Vedno je zaželeno, da je vprašanje čimbolj natančno oblikovano. Za natančen vpogled je najbolje prerokovati za obdobje do največ pol leta, za daljši čas nam karte dajajo zgolj okvirne odgovore. Kljub temu je s kartami mogoče pridobiti odgovore na nekatera splošna vprašanja, na primer: Ali bom poročen/-a? In podobno.
Lenormand karte so ene najbolj skrivnostnih kart za vedeževanje. Z njimi je mogoč vpogled v bližnjo ali daljno prihodnost. Slovite karte so ime dobile po Madame Lenormand, eni izmed najboljših vedeževalk, ki je prerokovala celo samemu Napoleonu.
Prejmite zanesljive odgovore o svoji prihodnosti. Zaupajte Mariši, vedeževalki, ki ima dolgoletne izkušnje z branjem iz Lenormand kart.

-67%

Redna cena: 18,00 €

Vaša cena: 6,00 €

Prihranek: 12,00 € (67% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 26 v kategoriji STORITVE
Vrstni red
123 


123