20% CENEJE: Bovec, Zip Line: Adrenalinski spust po 5-ih jeklenih vrveh v NAJVEČJEM Zipe Line parku v Sloveniji, ZIP LINE Bovec, le 44 €

Bovec, Zip Line: Adrenalinski spust po 5-ih

Premagajte strahove in se podajte v drzen spust nad Bovško dolino, kjer vam poleg adrenalina dih jemlje tudi pogled na Bovec in na mogočne vrhove Julijcev.
ZIP LINE park nad gorsko dolino na Kaninu je NAJVEČJI svoje vrste v Centralni Evropi in eden večjih v Evropi nasploh. Spust po petih jeklenicah, vsaka je daljša od 500 metrov, je nepozabna adrenalinska bomba od začetka do konca.Si predstavljate, 1300 m nadmorske višine, vi pa stojite na platformi, začudeno ter tudi malo prestrašeno strmite v vašega vodnika, ta pa se vam nasmehne in kar naenkrat zgubite tla pod nogami in ste 200 m nad tlemi, drvite, svobodni kot ptica v nepozabno izkušnjo s 50 - 60 km/h. Sedaj pa si predstavljate, da to ponovite. Seveda, v ZIP LINE parku to ponovite na petih jeklenicah, dolžine 500 - 700 m.
Avantura se prične v pisarni Aktivni planet v centru mesta Bovec, kjer dobite vso potrebno opremo za spust (plezalni pas, čelada in rokavice). Vkrcate se v 4×4 vozila, od koder vas čaka 30-minutna razburljiva vožnja do planine Krnica, torej do prve ZIP LINE točke. Ko boste prispeli na štartno mesto, vam bodo vodniki razložili osnove, vas s posebnim pasom pripeli na jekleno vrv in pripravljeni boste na polet.

-20%

Redna cena: 55,00 €

Vaša cena: 44,00 €

Prihranek: 11,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 6,00 €

Rezervacijo v znesku 6,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122969/bovec-zip-line-adrenalinski-spust-po-5-ih-jeklenih-vrveh-v.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 21 v kategoriji PROSTI ČAS
Vrstni red
123 


123