Hotel Tamaris - Last minute oddih v Baški na Krku, Baška, otok Krk, Hrvaška - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Tamaris - Last minute oddih v Baški na

Novo na Megabonu! Hotel Tamaris na nepozabni lokaciji – tik obznani plaži v Baški, na otoku Krku!
Družinski hotel Tamaris vas pričakuje na izjemni lokaciji, tik ob eni najboljznanih plaž na Hrvaškem, v Baški. S pogledom na kristalno čisto morje, obdan zmediteransko vegetacijo, gostom nudi intimno atmosfero. Zasebni bazen in terasatik ob plaži bosta zadovoljila prav vse goste, ki lahko brezskrbno uživajo nasoncu.
Hotelska restavracija nudi fantastičen razgled na morje, nadkrita terasa pa jeidealna za večerne dogodke. Okusna hrana s pridihom mediterana bo razvajalavaše brbončice, ki jih lahko presenetite tudi z osvežilnimi in okusnimipijačami, ki jih nudijo.
Za vse ljubitelje popolne sprostitve je na voljo zunanji ogrevan bazen terterasa za sončenje. Le nekaj metrov stran pa vas že vabijo valovi in kristalnočisto morje.  
Namestitev je na voljo v mansardnih sobah z delnimpogledom na morje. Vse sobe imajo klimo, kopalnico, mini bar, satelitskotelevizijo in pa brezžični internet.
Mesto Baška je eno najbolj znanih mest na otoku Krku, ki že desetletjaprivablja turiste iz celotnega sveta. Pestra kulinarična ponudba, številnemožnosti za izlete, šport in rekreacijo ter nepozabna plaža s kristalno čistimmorjem so le nekatere od prednosti tega čudovitega mesta! Vabljeni!

Cena: 179,00 €

Rezervacija za samo 31,00 €

Rezervacijo v znesku 31,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121718/hotel-tamaris-last-minute-oddih-v-baski-na-krku-baska-otok.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 796 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red