30% CENEJE: Thermana Park Laško: Celodnevno kopanje in savnanje v Termalnem centru hotela Thermana Park Laško le 19,60 €

Thermana Park Laško: Celodnevno kopanje in

Vzemite si čas zase v Thermana Parku, enem najsodobnejših termalnih centrov pri nas. Užijte sprostitev v naši blagodejni termalni vodi pod magično in edinstveno stekleno kupolo ter razstrupite telo in sprostite duha v tematskih savnah, ki govorijo zgodbo Laškega.Plavanje v termalni vodi Laško poživlja, revitalizira in razstruplja. Že iz zgodovine so znani terapevtski učinki naše naravne termalne vode, saj deluje ugodno na celo telo. Glavne odlike Termalnega Centra so raznovrstne in navdihujoče vodne sprostitve pod čudovito stekleno kupolo, ki množi sončne žarke za večerne magične trenutke. Ob petkih in sobotah nočno kopanje do 23. ure. 
Vod stekleno kupolo so na voljo:bazen z valovi (31 °C),rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri (32 °C),hitra reka (32 °C),otroško vodno zabavišče (32 °C),trije whirlpooli nad bazenom (34 °C),Kneippov kotiček,tobogan.Savna Center se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete sedem savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so finske savne v obliki hiše Kozjanskega, z elementom ognja in zunanja savna Kristal, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe in savno Sanarium. Ob savnah se nahajata tudi manjši ohlajevalni bazen in bazen z ogrevano termalno vodo in masažnimi šobami.Zakaj si ne bi vzeli prost dan v tednu ter se odpravili na celodnevno sproščanje z vašim najdražjim ali prijateljem. Drug dan na delu bo zagotovo produktiven!

-30%

Redna cena: 28,00 €

Vaša cena: 19,60 €

Prihranek: 8,40 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 3,00 €

Rezervacijo v znesku 3,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121424/thermana-park-lasko-celodnevno-kopanje-in-savnanje-v-termalnem.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 791 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red