Terme Topolšica - Vikend paket za velike družine, Topolšica, Slovenija - 309 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v družinskem apartmaju 5+1 za 4 osebe, Neomejen vstop v vse termalne bazene hotela Vesna

Terme Topolšica - Vikend paket za velike

Terme Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Mirenokoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi je danost narave, kizdravi sama po sebi. Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paletospremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks,ki v goste privablja najrazličnejše obiskovalce. Slednji tukaj najdejo tisto,kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Z visokokakovostno hotelsko ingostinsko ponudbo, številnimi spremljevalnimi dejavnostmi in osebnim pristopomzadovoljijo še tako zahtevnega gosta. 

Udobno namestitev vam zagotavljajo v sodobnihdružinskih apartmajih Terme Topolšica. Energijsko varčni apartmaji v velikosti99 in 150 m² so od hotela oddaljeni 5 minut hoje. Na obronku mirnega gozda,kjer se nahajajo, ponujajo prekrasen razgled, ki ga lahko občudujete s teraseali balkona. Popolnoma opremljeni apartmaji 5+1 imajo 150 m2, dvoposteljno spalnico, sobo z enojnima posteljama in z raztegljivim kavčem, enoposteljno sobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnim kotom, balkon in teraso (plazma TV, Wi-Fi, alarm, trezor,sušilec za lase, mikrovalovna pečica, talno gretje, klimatska naprava, mizicain stoli na terasi, balkon z ležalniki) in vam omogočajo, da se boste na oddihupočutili prijetno in domače. V sklopu hotelskega kompleksa se nahajata zunanjiin notranji vodni park. 
Svoje goste razvajajo z bogato kulinarično izbiro, ki jo odlikujejo zdravedobrote, postrežene z nasmehom v prijetnem ambientu. To je vodilo in ključ dopopolnega oddiha. V okusnih jedeh in kakovostni postrežbi boste lahko uživali vudobju hotelske restavracije, v priljubljeni kavarni ali v a la carterestavraciji s čudovitim panoramskim razgledom. 
Wellness center Zala je sodobensprostitveni center številnih zmogljivosti, ki vam omogoča edinstvena innepozabna doživetja. Obsega devet vrst savn (finska, ekstremna finska,zeliščna, bio, solna, parna, blatna, z medom, laconium), teraso s Kneippovopotjo, ledeno jamo za poživitvene terapije, udobna počivališča, kjer vampostrežejo z dišečimi čaji in whirlpool bazene, napolnjene z zdravilno termalnovodo. Poleg očarljivega sveta savn so vam na voljo številne masaže in negovalniprogrami, ki jih vodijo izkušeni terapevtski strokovnjaki. Posebnost wellnesscentra so tudi zasebni wellness prostori v rimski, orientalski ali japonskirazličici, s katerimi so poskrbeli za popolno kombinacijo intimnosti inrazkošja.

Lokacija: Savinjska

Cena: 309,00 €

Rezervacija za samo 46,00 €

Rezervacijo v znesku 46,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121213/terme-topolsica-vikend-paket-za-velike-druzine-topolsica.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 910 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red