Lanterna Sunny Resort by Valamar, Poreč, Istra, Hrvaška - 30 EUR - 2x nočitev v Standardnem enosobnem apartmaju z balkonom za do 3 osebe, 2x zajtrk za do 3 osebe

Lanterna Sunny Resort by Valamar, Poreč, Istra,

Apartmaji v apartmajskem naselju na zelenem polotokuLanterna blizu Poreča so na voljo po dostopnih cenah in zato najbolj ustrezajomladim in družinam, ki si želijo aktivnih počitnic z veliko zabave.
Nahajajo sev okolju sredozemskih parkov ob prodnatih plažah. Tiste, ki bodo ob diskoklubu, štirih barih in treh restavracijah apartmajskega naselja željni dodatnezabave ponoči ali podnevi, čaka kratka vožnja z avtobusom do Poreča.
Glede na svoje želje izberite plažo, ki je od apartmajevoddaljena le okrog sto metrov: prodnato, skalnato, travnato ali tlakovano skamnom. Popolnoma čiste plaže, ki nosijo oznako Modre zastave, ponujajo naravnosenco. Najemite ležalnik, rekreirajte se v športnem centru na morju, igrajteodbojko na mivki ali preživite dan z otroki na igrišču.
Izkoristite številne možnosti za aktiven in zabaven dopustna polotoku Lanterna. Tecite ali hodite po barvitih sprehajališčih ob obali.Igrajte tenis in odbojko na mivki v športnem centru Delfin. Obiščite športnicenter Valeta v bližnjem turističnem naselju Tamaris in se preizkusite v enemizmed atraktivnih športov v ponudbi: veslanju na deski, parasailingu,potapljanju, jadranju ali deskanju na vodi. Popeljite otroke na farmo z živalmiali v jahalni center blizu recepcije. Hranite domače živali, peljite se skočijo ali poskusite jahati v vodi.

Cena: 30,00 €

Rezervacija za samo 4,00 €

Rezervacijo v znesku 4,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118975/lanterna-sunny-resort-by-valamar-porec-istra-hrvaska-30.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1022 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red