20% CENEJE: Medora Auri Family Beach Resort - Wellness oddih, Podgora, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 190 EUR - 2x nočitev v Comfort sobi hotelske rezidence z delnim pogledom na morje za 2 osebi, Polpenzion (neomejena konzumacija pijače...

Medora Auri Family Beach Resort - Wellness oddih,

https://www.youtube.com/watch?v=YFbrMobN7RU
Hotel Medora Auri Family Beach je ena od najboljših izbir v Podgori. Hotel je popolnoma prenovljen leta 2016, nahaja pa se ob obali in ponuja zunanje bazene in wellness z različnimi savnami, jacuzzi, prostor za sprostitev in različne masaže in lepotne tretmaje. Samopostrežna restavracija s show cookingom ponuja domače in mednarodne specialitete. 

Gostje lahko uživajo v klimatiziranih sobah, ki imajo balkon s pogledom na Jadransko morje ali Biokovo. Vključena je tudi satelitska televizija, mini bar, medtem ko zasebne kopalnice imajo tuš ali kad in brezplačen toaletni pribor. 
Nekaj ​​barov, vključno z beachfront barom, lobby bar s panoramskim pogledom na okolico, kot tudi koktajl bar ob bazenu, privabljajo goste, da se sprostijo in spočijejo. Gostje lahko pridejo v formo v fitness centru, ki ponuja panoramski pogled na Jadransko morje. Otroško igrišče skrbi za vse starostne skupine otrok. Dnevne in večerne zabave so na voljo za goste vseh starosti, medtem ko v raznih športnih aktivnostih lahko uživajo v hotelu ali v okolici. 
Soba ima balkon s pogledom na morje. Sobe v velikosti 19-21 m2 vsebujejo balkon, klimo, brezplačen Wi-Fi, minibar, kopalnico s tušem, fen, brisače, telefon, radio in mizo. Comfort soba z delnim pogledom na morje z zakonsko posteljo je idealna je za družine z enim otrokom (do 3. leta) ali pare. 
Makarska je oddaljena 10 km od hotela. Letališče Split je oddaljeno 85 km, medtem ko se letališče Dubrovnik nahaja 160 km stran.

-20%

Redna cena: 238,00 €

Vaša cena: 190,00 €

Prihranek: 48,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 35,00 €

Rezervacijo v znesku 35,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/360293/medora-auri-family-beach-resort-wellness-oddih-podgora-makarska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red