20% CENEJE: Kamp Brioni - Poletje v Puli - Akcijska cena, Puntižela, Pula, Istra, Hrvaška - 644 EUR - 7x nočitev v Standard mobilni hiški za do 6 oseb (5 odraslih oseb in 1 otrok do 12 let), Poraba elektrike, vode in plina

Kamp Brioni - Poletje v Puli - Akcijska cena,

Kamp Brionivas pričakuje med Fažano in Pulo, v Puntiželi. Lokacija kampa je idelana zasproščujoč oddih ob morju! 

Kamp Brioni se nahaja v turističnem naselju Puntižela vbližini prodnate plaže in ima edinstven pogled na otočje Brijuni. V kampu so navoljo številne storitve: restavracija, bar, trgovina, menjalnica, prodajalna sadja, trafika,igrišče za košarko, odbojko in nogomet, namizni tenis, otroško igrišče, vpoletnih mesecih otroška animacija, možnost najema koles, tenis center 1 km odkampa, šola potapljanja in deskanja. Gostom je na voljo brezplačen dostop dointerneta na recepciji.
MOBILNA HIŠKA STANDARD 5+1 (24 m²) lahko sprejme do 6 oseb. Hiškaima eno zakonsko spalnico in eno s tremi enojnimi ležišči (pograd). Kavč vdnevnem prostoru lahko spremenimo v dodatno ležišče. V kuhinji je hladilnik zmajhnim zamrzovalnim delom. Štedilnik s 4 ploščami. Kopalnica je opremljena stuš kabino, umivalnikom in WC-jem. Vsa okna so opremljena z mrežami protikomarjem. Zunaj je udobna vrtna garnitura z mizo, stoli, senčnikom ter 2ležalnika ali pokončna stola. Delno pokrita lesena terasa. Televizije ni.Kajenje ni dovoljeno. Priporočamo manjzahtevnim gostom, saj so hiške starejše in preprosto opremljene. Nahajajo se cca 250 metrov od morja.

-20%

Redna cena: 805,00 €

Vaša cena: 644,00 €

Prihranek: 161,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 77,00 €

Rezervacijo v znesku 77,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/359555/kamp-brioni-poletje-v-puli-akcijska-cena-puntizela-pula.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red