Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, Rijeka, Hrvaška - 375 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni King Guestroom sobi s pogledom na morje in z balkonom za 2 osebi, Polpenzion (bogati samopostrežni zajtrk in večerja v hotelski...

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa,

✔Razkošen oddih na idilični lokaciji ✔hotelz visoko in kakovostno storitvijo ✔hotelskabazena (notranji in zunanji) ✔vsesobe s pogledom na morje ✔wellness s himalajsko solno sobo ✔fitness ✔bar inrestavracija z odlično ponudbo, vrhunsko opremo in čudovitim razgledom ✔ 3,5 km do parka Angiolina ✔8 km do središča Reke
Lokacija: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa se nahajana jadranski obali, med obalnimi mesti, živahno Reko in sproščujočo Opatijo.Obdajajo ga pokrajine Narodnega parka Risnjak in Naravnega parka Učka.
Hotelska ponudba: Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spaje hotel s 5 * in ponuja sobe, suite  inapartmaje. Recepcija je odprta 24 ur na dan in ponuja sobno postrežbo. V sklopu hotela se nahaja zunanji in notranji bazen, več restavracij in barov ter eforea wellness & health club. Poleg različnih vrst masaž in tretmajev za posameznike in pare,pa wellness ponuja tudi himalajsko solno sobo, finsko savno in fitness.Uživajte v prijetnem salonskem baru Aura v središču hotela s čudovitimambientom in neverjetnim razgledom. Privoščite si odlično kavo ali večerni koktajl. V hotelu se nahaja tudi znana rooftop restavracija Nebo z Michelinovo zvezdico, kjer kuha znani kuhar Deni Srdoč.
Namestitev: Hotel ponuja sobe, suite in apartmaje. Vsi nastanitveniobjekti so obrnjeni proti morju. King Guestroom sobe imajo pogled na morje, balkon, zakonsko posteljo, lastno kopalnico s tušem in sušilcem za lase. 
Preživite vrhunskepočitnice z nepozabnimi spomini!

Cena: 375,00 €

Rezervacija za samo 56,00 €

Rezervacijo v znesku 56,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/359427/hilton-rijeka-costabella-beach-resort-spa-rijeka-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red