Kamp Baško Polje - Family paket - First minute, Baška Voda, Dalmacija, Hrvaška - 225 EUR - 3x nočitev v Standard mobilni hiški za 4 osebe, Uporabo posteljnine in brisač

Kamp Baško Polje - Family paket - First minute,

Kamp Baško Polje, obdan z bujno sredozemsko vegetacijo sredi gostega borovega gozda, ponuja 600 parcel za kampiranje, bungalove, opremljene s kuhinjo, in mobilne hiške na plaži.
Vsi bungalovi in ​​mobilne hišice v tem kampu s 3 zvezdicami nudijo gostom popolno udobje, saj so popolnoma opremljeni s posteljnino, kuhinjskimi pripomočki, klimatsko napravo, satelitsko televizijo in dostopom do brezžičnega interneta (ob doplačilu) ter terasami.
V sklopu kampa, ki se nahaja ob plaži, lahko najdete mesto za piknik, vrtno pohištvo in teraso. V kampu lahko bivajo tudi hišni ljubljenčki, prav tako pa so mogoče storitve ob doplačilu: samopostrežni obroki, jedilnik za posebne prehranjevalne navade (na povpraševanje), restavracija. Ob doplačilu je na razpolago je tudi Wi-Fi, medtem ko je parkirišče brezplačno in ni potrebna rezervacija. 

Cena: 225,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 839 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red