50% CENEJE: Romana Beach Resort - Vrhunski oddih v Dalmaciji, Makarska, Dalmacija, Hrvaška - 219 EUR - 2x nočitev v Studio apartmaju z balkonom (pogled morje) za 2 osebi, Polpenzion

Romana Beach Resort - Vrhunski oddih v Dalmaciji,

Le 3 besede so potrebne, s katerimi lahko opišemo ta prečudoviti Resort, to pa so: moderno, razkošno in bogato! Romana Beach Resort se nahaja v priljubljenem obalnem mestuMakarska. Resort neguje vaše želje, vaše bivanje pa bo prijetno in nepozabno. Novozgrajeno letovišče s sodobnimi, razkošnimi in bogato opremljenimi apartmaji je idealnadestinacija za vaše sanjske počitnice.
Vsak apartma ima svoje zasebne prostorne balkone in čudovitrazgled na borov gozd, neskončno modro morje in odlično prodnato plažo. Namestitevje idealna za uživanje v dnevu s čudovitim razgledom na morje.
Vsako jutro se prebudite ob zvokih valov in vonjev narave,medtem ko pijete jutranjo kavo v svojem apartmaju. Romana Beach Resort vas vabi,da ustvarite družinske spomine z neverjetno izbiro dejavnosti, ki vam bodo zavedno ostali v spominu. Prosti čas za vas, zabava za vso družino in neskončnazabava za vaše otroke v Mini Clubu.

-50%

Redna cena: 438,00 €

Vaša cena: 219,00 €

Prihranek: 219,00 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 33,00 €

Rezervacijo v znesku 33,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/349737/romana-beach-resort-vrhunski-oddih-v-dalmaciji-makarska-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1085 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red