Etno selo Komnenovo - Oddih v naravi, Plav, Črna Gora - 34 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi ali apartmaju (glede na raspoložljivost) za 2 osebi , 1x zajtrk za 2 osebi

Etno selo Komnenovo - Oddih v naravi, Plav, Črna

Si želite počitnic v etno vasici, kjer se preteklost prepleta s sedanjostjo in ponuja udobne nastanitve na odlični lokaciji v bližini Plavskega jezera? Etno vas Komnenos vas bo z veseljem gostila.
Etno vas Komnenovo se nahaja v Vojnem selu, na približno 6,5 ha družinskega posestva bratov Turković v Republiki Črni gori. Ponuja nastanitev v hotelu "Kula Damjanova" v udobnih sobah in apartmajih. Hotel "Kula Damjanova" je bil zgrajen na obali Plavskega jezera, ki je s svojim slogom gradnje nenavadna kombinacija kamna in lesa, značilna za to območje.
Hotel ima 85 postelj v udobnih sobah in apartmajih, opremljenih v etno slogu. Vse enote so opremljene z internetom, kabelsko televizijo, sefom, kopalnico s hidromasažnimi kabinami. V sklopu etno vasi so postavljene tudi podeželske hiše, ki lahko z vrhunskim udobjem in opremo zadovoljijo najzahtevnejše ljubitelje podeželskih domačij.
Hotel Kula Damjanova Plav ima restavracijo na treh nivojih in teraso s čudovitim pogledom na Plavsko jezero, savno, nogometno igrišče. V hotelu je tudi konferenčna dvorana s 50 sedeži, zaradi česar je idealen kraj za uspešno organizacijo številnih srečanj in prireditev. Hotel Kula Damjanova v Plavu ponuja tradicionalne specialitete in lokalne pijače.  Zagotovite si nepozabno bivaje v edinstvenem okolju.

Cena: 34,00 €

Rezervacija za samo 5,00 €

Rezervacijo v znesku 5,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/343590/etno-selo-komnenovo-oddih-v-naravi-plav-crna-gora-34-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 829 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red