29% CENEJE: Hotel Bioterme ali Glamping Sončna dolina - Poletni družinski oddih, Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1. otrok do 5,99 in 2. otrok do 11,99 let brezplačno), Neomejeno kopanje v bazenih...

Hotel Bioterme ali Glamping Sončna dolina -

Družinski bonus za popoln družinski oddih! Glamping Sončna dolina Bioterme gostomnudi popolno zasebnost, edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanjaprostega časa sredi neokrnjene narave. Hotel Bioterme je zgrajen po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma. 
Glamping Sončna dolina Bioterme zaokroža 22 glamping vil ter 11 glamping šotorov. 22 glamping vil celoletno izpolnjuje pričakovanja in želje gostov po zasebnosti, razkošju, intimnosti in doživetjih hkrati. Vse namestitvene enote so opremljene s sodobno opremo, ki zagotavlja popolno kakovost bivanja: dnevni prostor, spalnica, kuhinja z vso potrebno opremo, zasebna kopalnica s tušem in WCjem, klima, gretje, terasa z vrtnim pohištvom in zasebno leseno kadjo z geotremalno vodo (določene enote - proti doplačilu).
Hotel Bioterme predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste in zaposlene. Ocenjen je v skladu z novo kategorizacijo nastanitvenih objektov.
Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.
Družinske počitnice, romantični oddih v dvoje, slavja,poroke, seminarji ali kratek pobeg iz vsakdana – v Glampingu Sončna dolinaBioterme boste zagotovo našli nekaj po svojem okusu! 

Lokacija: Prekmurje

-29%

Redna cena: 280,00 €

Vaša cena: 199,00 €

Prihranek: 81,00 € (29% ceneje)

Rezervacija za samo 30,00 €

Rezervacijo v znesku 30,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 29% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/135856/hotel-bioterme-ali-glamping-soncna-dolina-poletni-druzinski.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 906 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red