50% CENEJE: Crvena Luka Hotel & Resort - Wellness oddih v Biogradu na Moru - Superior apartma, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 449 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v Superior apartmaju stran park za 4 osebe (1 otrok do 6,99 let...

Crvena Luka Hotel & Resort - Wellness oddih v

Biograd na Moru – mesto hrvaških kraljev, turistično innavtično središče v središču jadranske obale, mesto, ki živi vse leto. Obkroženje s številnimi nacionalnimi parki in parki narave, kot so NP Kornati, NP Krka,NP Paklenica, PN Velebit, PN Vransko jezero …
Crvena Luka Hotel & Resort se nahaja v bližini Biograda na Moru, 3 km južno od centra mesta, v peščenem zalivu, obkrožen pa je s stoletnim borovim gozdom. Biograd na Moru se nahaja v samem središču Jadrana, samo 30 km od letališča Zadar. Crvena Luka Hotel & Resort je v celoti obnovljen resorts štirimi zvezdicami. Investicija se je začela leta 2006 z misijo in vizijonarediti majhen luksuzen resort, ki je namenjen obiskovalcem prefinjenegaokusa, ki si želijo uživati v miru in naravi. Nahaja se na površini 18.000 m²in ima 166 namestitvenih enot. 
Superior Apartmaji stran park (104–110 m2) z dvema ločenima prostoroma omogočajo prijetno bivanje za vso družino. Vsi apartmaji imajo dnevno sobo s kavčem, individualno regulirano klimatsko napravo za hlajenje ali ogrevanje, raven ekran s SAT-TV, WiFi internet priključek, telefon, elektronski sef, kuhinjo s posteljo in jedilnico, mikrovalovno pečico, hladilnik z zmrzovalnikom, keramično ploščo za kuhanje, pomivalni stroj, pralni stroj, balkon, dve ločeni sobi za spalnico (king size postelji), eno kopalnico, v kateri sta tuš in WC, ter se en ločen WC. Poleg prijetnega ambienta izstopa odlična lokacija, le 30-50 m od morja.
Obiskovalci se lahko zabavajo in uživajo v zunanjem innotranjem bazenu (odvisno od sezone), zunanjem in notranjem fitnessu, vodnih športih (odvisno od sezone), terenu zamini golf, igrišču za košarko, odbojko in nogomet, igrajo namizni tenis, sepotapljajo ali tečejo na stezah za tek.
Tisto, kar lahko doživite med bivanjem v Crveni Luki, sorazlični izleti in ekskurzije, panoramski izleti, jahanje konja in ribarjenjena Vranskem jezeru, jadranje, zunanja in notranja aerobika v vodi, nočniprogram, animacija za odrasle in otroke (odvisno od sezone bivanja).
Crvena Luka Hotel & Resort ponuja tudi nekaj gostinskihstoritev, med katerimi so Italijanska restavracija in pizzerija Mamma Rosa,Dnevna restavracija Il Doge, slaščičarna, beach bar Movida, Movie bar in A lacarte restavracija Il Moro (odvisno od sezone) in rooftop bar (odvisno od sezone), v njihovem wellness & spa centru pa boste doživeli harmonijo telesa in duha, se razbremenili in pozabili na vsakdanji stres.
Crvena Luka Hotel & Resort je tudi idealno mesto zaorganiziranje različnih dogodkov – seminarjev, delavnic, sprejemov, koktajlzabav, konferenc za medije in ostalih posebnih dogodkov, ki zahtevajoprofesionalno storitev.

-50%

Redna cena: 900,00 €

Vaša cena: 449,00 €

Prihranek: 451,00 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 67,00 €

Rezervacijo v znesku 67,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/135841/crvena-luka-hotel-resort-wellness-oddih-v-biogradu-na-moru.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 910 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red