50% CENEJE: Tarčin Forest Resort & Spa MGallery by Sofitel - Luksuzen wellness oddih, Tarčin, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 99 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

Tarčin Forest Resort & Spa MGallery by Sofitel -

EKSKLUZIVNA PONUDBA! Predstavljamo vam Tarčin Forest Resort, ki je del luksuzne Sofitel skupine! Odkrijte Tarčin Forest Resort & Spa, vaš dom sanj.Občutite moč nadmorske višine in narave. Pozabite na stres, občutitesproščenost, razvajajte svoja čutila v kavarni z domačimi koktajli, narejenimiiz sezonskega sadja, izberite dan pustolovščine, potopljen v naravo... In ne pozabite, Tarčin Forest Resort se nahaja v neposredni bližini Sarajeva (38 km stran) in prečudovite Bjelašnice (43 km stran)!
https://www.youtube.com/watch?v=39HNUi7HGEY 
Prijetne in prostorne sobe so z velikimi okni in balkonipovezane z naravo, okrašene so z naravnim lesom, volno in dotiki tradicionalnihvzorcev. Vsaka soba ima brezplačno povezavo Wi-Fi in okolju prijazno udobje.
Restavracija ima spektakularen panoramski pogled na gore inponuja svežo, lokalno izvirno in zdravo hrano z orientalskimi in evropskimijedmi, vključno s tradicionalno bosansko kuhinjo in izbor vegetarijanskihspecialitet.
Sprostite se in se razvajate v wellness centru. Razkošenprostor, namenjen celoviti negi gostov, s prostori za tretmaje, savnami,turškimi kopeli, fitnessom in bazenom z izvrstno vodo, ponuja pogled na vrhovegora.

-50%

Redna cena: 198,00 €

Vaša cena: 99,00 €

Prihranek: 99,00 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132694/tarcin-forest-resort-spa-mgallery-by-sofitel-luksuzen-wellness.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 887 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red