Bled, Grand Hotel Toplice 4* SPA Luisa: Celodnevno kopanje in savnanje ter masaža celega telesa s pomarančnim oljem -40%

Bled, Grand Hotel Toplice 4* SPA Luisa:

Predlagamo odlično razvajanje, namenjeno popolni telesni in duševni sprostitvi. Privoščite svoji koži razvajanje  s pomarančnim oljem, ki kožo nahrani in jo varuje pred staranjem. Masaža bo poleg naštetega, blagodejno vplivala tudi na vaše počutje ter vas sprostila.
Sami ali v paru se ob klasični masaži, razvajajte še v savnah in termalnem bazenu SPA LUISA Bled, kjer se bazeni dnevno napolnijo z vodo iz termalnega vrelca (22 C) in kjer se razprostira slikovit pogled na Blejsko jezero in Alpe.SPA Luisa se nahaja v hotelu Grand Hotel Toplice tik ob jezeru. Goste pomirja s tradicionalnim stilom in razvaja z razkošnim udobjem. SPA Luisa je manjši spa center, katerega posebnost je elegantno kopališče. Kopanje v termalnem kopališču ugodno vpliva na celo telo. Ob termalnem kopališču so ležalniki, na katerih se lahko spočijete skozi celo leto ter dnevni bar Jezero s teraso, ki je odprt v toplejših mesecih.Ne odlašajte in se odločite "pobegniti" na celodnevno sproščanje v savnah in bazenu, s pogledom na čudovito jezero, ter masažo, ki bo vašo kožo nahranila in vas prijetno sprostila.

-40%

Redna cena: 76,00 €

Vaša cena: 45,60 €

Prihranek: 30,40 € (40% ceneje)

Rezervacija za samo 9,00 €

Rezervacijo v znesku 9,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 40% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122487/bled-grand-hotel-toplice-4-spa-luisa-celodnevno-kopanje-in.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 413 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red