16% CENEJE: Hotel Redyk Ski&Relax, Zab, Zakopane, Poljska - 300 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Redyk Ski&Relax, Zab, Zakopane, Poljska -

Redyk Ski&Relax - Edinstven hotel s pogledom na gore!
Čudovit kraj, kamor se lahko odmaknete od vsakodnevne rutine, napolnite baterije in uživate v svežem gorskem zraku. Vas Zab je popolno izhodišče za kolesarske izlete in pohodništvo. V vasi so številne sprehajalne poti in kolesarske steze.
Zakopane in okolica so odličen kraj za zanimive počitnice. Doživeli boste neverjetne dogodivščine in se z veseljem spominjali smučanja in prijaznih domačinov.
Hotel Redyk se nahaja v bližini žičnic in prog, zato je odlična izbira za ljubitelje zimskih športov. Dan, preživet na smučanju ali deskanju na snegu, je več kot le gibanje in dobra zabava – je tudi priložnost za občudovanje čudovitih razgledov, aktivnost za vso družino in veliko zdravega gorskega zraka. 
Vse sobe so udobne in elegantne. Opremljene so s sefom, telefonom, mini hladilnikom, brezžičnim grelnikom vode in veliko kopalnico s tušem ter sušilcem za lase. V sobah je leseno pohištvo in udobna postelja. Skoraj vse sobe imajo balkon s čudovitim pogledom na gore, smučišča in slikovito okolico.

-16%

Redna cena: 356,00 €

Vaša cena: 300,00 €

Prihranek: 56,00 € (16% ceneje)

Rezervacija za samo 60,00 €

Rezervacijo v znesku 60,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 16% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414203/hotel-redyk-ski-relax-zab-zakopane-poljska-300-eur-3x-nocitev.html