27% CENEJE: Petit Chateau - Oddih v Toskani ob Termah Montecatini, Montecatini Terme, Toskana, Italija - 359 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Petit Chateau - Oddih v Toskani ob Termah

V srcu Toskane, v Montecatini Termah, najdete novozgrajeni Petit Château, ki se nahaja v elegantni Liberty hiši. Zgradba je bila popolnoma rekonstruirana, zato velja za zgradbo zgodovinske in arhitekturne vrednosti iz 20. let prejšnjega stoletja. Njena prvovrstna harmonija nudi v hiši ravno pravo vzdušje za preživetje kraljevskih počitnic v Mentecatini Termah.
Nahaja se blizu termalnega parka, nedaleč od centra mesta in nakupovalnega središča. Mirna lokacija v bivalni soseski gostom nudi možnost prijetne sprostitve kot tudi zanimive sprehode po vrtu, ki se nahaja ob sami hiši. Gostje lahko tako v svojem jutranjem bife zajtrku uživajo tudi v vrtni uti. V hiši se prav tako nahaja soba za manjša srečanja in na zahtevo tudi parkirišče.
Elegantnost hiše je dobro vidna tudi v notranjih prostorih. V vseh sobah se nahaja elegantno pohištvo (klasičen stil), usklajene zavese, okraski in razkošne podrobnosti, ki zaznamujejo vsako sobo na različen način. Vse so opremljene s klimatsko napravo, ogrevanjem, mini barom, sušilnikom za lase, sefom, SAT TV, DVD, radijem, brezplačno ADSL internetno povezavo in telefonom z direktno linijo.

-27%

Redna cena: 491,00 €

Vaša cena: 359,00 €

Prihranek: 132,00 € (27% ceneje)

Rezervacija za samo 72,00 €

Rezervacijo v znesku 72,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 27% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414164/petit-chateau-oddih-v-toskani-ob-termah-montecatini-montecatini.html