43% CENEJE: Résidence La Fontaine du Roi - First minute smučanje Francija, Saint-Jean-dʼArves, Francija - 1.343 EUR - 7x nočitev v trisobnem Standard apartmaju z balkonom za 8 oseb, 6-dnevno smučarsko vozovnico za 8 oseb

Résidence La Fontaine du Roi - First minute

Résidence Madame Vacances La Fontaine du Roi jezgrajena v tipičnem alpskem slogu in se nahaja na sončni lokaciji, 200 m odsmučarskih prog Saint Jean d´Arves in 100 m od krajevnega središča in gondoleLa Chal.
Družinam prijazni apartmaji so sestavljeni iz dnevne sobe, spalnice, kuhinje in kopalnice (tuš/kad, wc).Apartmaji imajo tudi teraso ali balkon. Vsak apartma ima svojo lastno omaricoza shranjevanje smučarske opreme. Nekateri apartmaji so primerni tudi zagibalno ovirane goste.
Gostom je dodatno na voljo ogrevan notranji bazen, savna inizposojevalnica smučarske opreme.
Saint Jean d'Arves se nahaja v severnih francoskih Alpah. Smučišče je izrednoenostavno in hitro dostopno, saj je Sloveniji eno najbližjih večjih francoskihsmučišč. Nahaja se le dobrih 45 min od tunela Frejus in dobrih 20 min vožnje odavtoceste.
Ob izstopu iz avtoceste se nahaja mestece Saint Jean deMaurienne, kjer se nahajajo tudi trgovine za hrano in športne trgovine.
Samo smučišče je del področja Les Sybelles, ki združuje medseboj 4 vasi. Poleg Saint Jean d'Arves tudi Saint Sorlin d'Arves, ki se nahaja10 min naprej in v drugih dveh dolinah La Toussuire in Le Corbier. Skupaj imasmučarsko področje kar 325 km povezanih prog.

-43%

Redna cena: 2.348,00 €

Vaša cena: 1.343,00 €

Prihranek: 1.005,00 € (43% ceneje)

Rezervacija za samo 1,34 €

Rezervacijo v znesku 1,34 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 43% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122436/r-sidence-la-fontaine-du-roi-first-minute-smucanje-francija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 742 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red