42% CENEJE: Rangersdorf, Erholungshotel Margarethenbad 4*: 3 - 8-dnevne SPA počitnice v objemu avstrijskih alp že od 219 € za 2 osebi. Vključen polpenzion! NE SPREGLEJTE atrakcij avstrijsko koroške!

Rangersdorf, Erholungshotel Margarethenbad 4*: 3

Preživite čudovite dni v Avstriji, v neposredni bližini 5 različnih smučišč, ki so lepa destinacija tudi v poletnem času: Großglockner Heiligenblut, Mölltaler Gletscher (30 km), Zettersfeld (21 km), Hochstein (48 km) in Ankogel (40 km)! Naj bo letos vaš gostitelj Hotel in Wellness Margarethenbad 4*, ki se je razvil v odlični SPA in športni hotel. Hotel je odlično izhodišče za vse tiste, ki želijo uživati v naravi ter doživeti sproščujoč SPA oddih v Avstriji. Vabimo vas, da si ogledate tudi predstavitveni video hotela.
Priporočamo vam nakup Koroške karte, ki vam omogoča videti več kot 100 atrakcij. 
CELA KOROŠKA Z ENO KARTO - S KARTO KÄRNTEN CARD DOBITE:
vsak dan prost vstop do več kot 100 izletniških točkodličen popust pri več kot 60 bonus partnerjih50 odstotni popust pri štirih super bonus partnerjihpribližno 50 odstotni popust na tedenske vozovnice za avtobus in vlakNAJLEPŠE KOROŠKE DESTINACIJE: Jezero Mill, Heiligenblut gondola, Gorska cesta Nocklam, Visoka alpska cesta Malta, smučanje na Mölltaler Gletscher.
Mirna lokacija Hotela Margarethenbad in bližina gozda, travnikov in gora, idealna je za sprostitev in uživanje v krajših ali daljših pohodih in smučanju. Vaše počitnice tukaj bodo nepozabno in sproščujoče doživetje, ki vas bo napolnilo z novo energijo in si boste lahko resnično odpočili.
V paket Mestoidej je vključeno bivanje v comfort sobi, polpenzion ter neomenjena uporaba hotelskega wellness centra. Lahko si boste odpočili v udobnih sobah, ki vsebujejo vse moderne vsebine in nudijo čudovit razgled na okolico Großglockner, uživali v dobri hrani ter se sproščali v sodobnem wellness centru. V času bivanja boste lahko neomejeno uporabljali savno, parno kopel, infrardečo kabino in jacuzzi, proti doplačilu pa so na voljo tudi različne masaže in tretmaji.Podarite si rajski oddih v čudovitih avstrijskih gorah ter nepozabna SPA sprostitev v vrhunskem wellness in športnem Hotelu Margarethenbad 4*. >

-42%

Redna cena: 379,20 €

Vaša cena: 219,00 €

Prihranek: 160,20 € (42% ceneje)

Rezervacija za samo 39,00 €

Rezervacijo v znesku 39,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 42% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118130/rangersdorf-erholungshotel-margarethenbad-4-3-8-dnevne-spa.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 869 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red