64% CENEJE: Hotel Exclusive - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 54 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Exclusive - Oddih v Sarajevu, Sarajevo,

Oddih v Sarajevu in Hotelu Exclusive! 
Hotel razpolaga z 42 sobami funkcionalnega in elegantnega dizajna, opremljene po najvišjih standardih. Glavna kriterija pri opremljanju sob sta bila udobje in prijetno ozračje. Sobe ponujajo odlično udobje, saj so sobe opremljene z internetno povezavo, satelitsko TV, mini barom, moderno kopalnico in mini sefom. Če se v Sarajevo odpravite z avtomobilom, ga boste lahko brez skrbi pustili na pokritem parkirišču hotela.
V restavraciji Hotela Exclusive**** vam bo vrhunska ekipa pozorno izbrala in predlagala eno od najboljših specialitet, s katerimi se ponaša njihova kuhinja.
Kakovost na vseh področjih – tako bi najbolje označili usluge tega odličnega hotela v gostoljubnem Sarajevu, prestolnici kulture z edinstveno atmosfero, ki je ujeta med preteklostjo in sedanjostjo, in slavi prihodnost in življenje.

-64%

Redna cena: 150,00 €

Vaša cena: 54,00 €

Prihranek: 96,00 € (64% ceneje)

Rezervacija za samo 10,00 €

Rezervacijo v znesku 10,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 64% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414631/hotel-exclusive-oddih-v-sarajevu-sarajevo-bosna-in-hercegovina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red