38% CENEJE: Hotel Florian & Godler - Wellness oddih z masažo, Karlovac, Hrvaška - 266 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk 

Hotel Florian & Godler - Wellness oddih z

Doživite aktiven vikend z bivanjem v naravi s kombinacijo ogledov mesta Karlovac in bivanja v novozgrajenem butičnem hotelu Florian & Godler 4 *.
Lokacija: v centru Karlovca. Do avtoceste A1 je 5 minut vožnje.
Objekti: Hotel ima sodoben aperitiv bar in restavracijo, opremljeno po najnovejših trendih. Ponudba hrane in pijače temelji na hrvaški kuhinji s poudarkom na lokalnih jedeh in sladicah.
Dodatna ponudba: mini relax cona (finska savna).
Namestitev: 32 hotelskih sob (64 postelj) je moderno zasnovanih s skrbno izbranim pohištvom, ki vsakemu gostu omogoča sproščujoče bivanje. Sobe so opremljene s: klimatsko napravo (hlajenje, ogrevanje), zakonsko ali enojni postelji, FLAT TV (satelitski programi), mini hladilnikom, kopalnico (tuš, stranišče), balkonom (v nekaterih sobah), Wi-Fi v vseh sobah.
Aktivnosti in priporočeni program: Preživite sobotno dopoldne rafting na najlepših slapovih in lehnjakastih pregradah ene najbolj znanih rek na Hrvaškem - reke Mrežnice, pod vodstvom izkušenih vodnikov-skiperjev. Izkoristite nedeljo za izlete v lastni režiji: obiščite edini sladkovodni akvarij na Hrvaškem - Aquatika, Muzej domovinske vojne na Turnju - na sami obrambni liniji mesta ali pa se odločite za jadranje po reki Kolpi na tradicionalni žitni barki kot edinstveno atrakcijo, ki bo priklicala izkušnjo iz preteklosti, ko so ladje prevažale žito. Plačilo potovanja na kraju vsakega potovanja. Cene najdete na recepciji hotela.
Ob tem pa v trenutkih sprostitve med izbranimi izleti uživajte v hotelu Florian & Godler 4 *, ki ponuja hrano in pijačo, pa tudi uporabo mini sprostitvene cone in finske savne

-38%

Redna cena: 430,00 €

Vaša cena: 266,00 €

Prihranek: 164,00 € (38% ceneje)

Rezervacija za samo 53,00 €

Rezervacijo v znesku 53,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 38% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/359558/hotel-florian-godler-wellness-oddih-z-masazo-karlovac.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red