18% CENEJE: Apartmaji v Novalji - Typ 2 - First minute na Pagu, Novalja, Pag, Dalmacija, Hrvaška - 128 EUR - 4x nočitev v enosobnem apartmaju typ 2/studio apartmaju za 2 osebi , Uporaba plina, elektrike in vode

Apartmaji v Novalji - Typ 2 - First minute na

Doživite otok Pag in ugodno bivajte v Apartmajih v Novalji. Dopustite si, da nekdo drug naredi vse namesto vas, vi pa uživajte v oddihu!

Pokukajte v bogato ponudbo različnih izletniških programov in dopolnite svoj oddih na Pagu z edinstvenimi doživetji, vrhunskimi dobbrotami, zabavnimi vsebinami, neokrnjenimi naravnimi lepotami, kulturnimi znamenitostmi itd. 
Obkrožen s petimi nacionalnimi parki je otok Pag izvrstna destinacija za ljubitelje naravnih lepot. Preživite čudovit dan v naravi in družbi izkušenih vodnikov, ki bodo z vami z veseljem delili zanimiva dejstva o čudovitih mestih tega dela Hrvaške. 
Aktiven oddih je najboljši način, da v celoti raziščete vse posebnosti otoka Paga. 
 
Izredna lepota, privlačne vsebine, dolga plaža in čisto morje so stvari, zaradi katerih je plaža Zrće ena najbolj zaželenih plaž na Hrvaškem. Nahaja se 4 km jugovzhodno od Novalje, na voljo je tudi veliko parkirišče. 
Apartma typ 2 ima eno dvoposteljno sobo, kuhinjo in jedilnico, WC, balkon ali teraso. 
https://www.youtube.com/watch?v=uFcP6VJQ91Y

-18%

Redna cena: 156,00 €

Vaša cena: 128,00 €

Prihranek: 28,00 € (18% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red