Hotel Pineta - Oddih v Vrsarju, Vrsar, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion (zajtrk in večerja)

Hotel Pineta - Oddih v Vrsarju, Vrsar, Istra,

https://youtu.be/xtANEy3saa4
Hotel Pineta, ki se nahaja na vrhu grička nasproti zgodovinskega jedra Vrsarja, je najprivlačnejši hotel v Vrsarju. Odlikujejo ga prijetno ozračje in prisrčno osebje v kombinaciji s čudovitimi razgledi na staro mesto in okoliške otoke.
Uživajte v udobju ene izmed 95 sob in 4 apartmajev Hotela Pineta in se zazibljite v sproščeno vzdušje mirnega ribiškega mesteca. Dvoposteljna Superior soba: zakonska postelja, kopalnica z kadjo, klimatska naprava, telefon, mini bar, SAT TV, sušilec za lase.
Hotel Pineta deli svoj okrogli sladkovodni bazen za odrasle ter otroškega s Turističnim naseljem Belvedere. Številne plaže z modro zastavo so le nekaj minut hoje oddaljene od hotela in se razprostirajo vzdolž celotne obale do Limskega zaliva.
Vrsar, znan po kolesarskih stezah in pešpoteh, vas lahko premami, da se malo razgibate. Poskusite s tenisom ali odbojko, morda celo s košarko. Naučite se potapljati. Najemite čoln ali kajak.
Poskusite domače in mednarodne specialitete v restavracijah ali pa uživajte v čudovitem razgledu na marino s terase romantičnega Piano bara v Hotelu Pineta.

Cena: 99,00 €

Rezervacija za samo 14,00 €

Rezervacijo v znesku 14,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/358077/hotel-pineta-oddih-v-vrsarju-vrsar-istra-hrvaska-99-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 839 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red