Hotel Olisamir - Wellness oddih na Južnem Tirolskem, Cavedago, Trentino Alto Adige, Italija - 580 EUR - 7x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja) 

Hotel Olisamir - Wellness oddih na Južnem

Hotel Olisamir se nahaja v okrožju Zeni, naplanoti Paganella, v srcu italijanske regije Trentino. Planota Paganella, ki senahaja na 1000 m nadmorske višine, je samo nekaj kilometrov oddaljena od izvozana avtocesto Brennero. V 20 minutah vožnje se lahko odmaknete od mestnegavrveža in se sprostite v miru in tišini, ki ju ponujajo gore.
Hotel se nahaja vhiši in ima 5 nadstropij. Cavedago (964 m. n. v.) je šarmatnen gorski kraj, kileži v podnožju planote Paganella, dolomitske skupine Brenta, in prav tako poimenovaneganaravnega parka. Iz hotela lahko enostavno dostopate do parka.
V hotelu so sobe z zasebno kopalnico inbalkonom. Hotel Olisamir je odlična izbira za sproščujoč oddih, poleti inpozimi. Smučišča so od hotela oddaljena 3 kilometre, do njih pa vas brezplačno pripelje avtobus, ki se ustavi na postaji pred hotelom (v predsezoni)
Tu najdete tudi restavracijo, bar, dvorano, jedilnico, na voljo je zasebnoparkirišče, dvigalo, TV s satelitskimi programi. Sprostite se v wellnesscentru, ki vključuje turško kopel, savno, prostor za telovadbo ter notranjibazen. Spa center in bazen sta odprta od 15. do 19. ure.
V restavraciji si lahko privoščite večerjo ala carte, za zajtrk pa je na razpolago samopostrežna izbira z domačimispecialitetami.
Cavedago se nahaja na obronkih planote Paganella, ki planincemin ostalim obiskovalcem ponuja čudovite panorame, možnost izletov, slikovitihsprehodov in čudovito naravo.Tu se lahko zabavate poleti in pozimi.Preizkusite se lahko v različnih športih: smučanje, nogoemt, tenis, plavanje,planinarstvo,...
Andalo, Molveno in Fai della Paganella somesteca, ki se nahajajo v bližini Cavedaga in nedaleč od hribov. Lahko sepohvalijo z bogato športno in turistično ponudbo. Tu lahko najdete športna inteniška igrišča, proge za tek na smučeh, steze za sprehode ter gorskokolesarjenje. Izkoristite ponudbo za sproščujoč in aktiven oddih v enem.

Cena: 580,00 €

Rezervacija za samo 90,00 €

Rezervacijo v znesku 90,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357369/hotel-olisamir-wellness-oddih-na-juznem-tirolskem-cavedago.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 759 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red