50% CENEJE: Boutique Hotel Kaštel - Wellness oddih v Motovunu, Motovun, Istra, Hrvaška - 175 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Boutique Hotel Kaštel - Wellness oddih v

Boutique Hotel Kaštel je majhen družinski wellness hotel v palači iz 17. stoletja, na samem vrhu srednjeveškega mesta Motovuna, v osrčju Istre.

https://www.youtube.com/watch?v=Nnii4E9Rlk8
Iz oken te pravljične stavbe se odpira čudoviti razgled pokrajine osrednje Istre, doline reke Mirne, znamenitih motovunskih vinogradov, glavnega mestnega trga, mestnih ulic…
Udobnost, družinsko vzdušje in spektakularen razgled vas bodo spremljali od jutra do večera. Wellness doživetje izpopolnjeno z energijo Istre, zemlje, rastlin, vonjev, dotikov in okusov. Poslovni sestanki v lepem ozračju, sproščanja ali aktivnosti v naravi po napornem delovnem dnevu, med vsem tem lahko izbirate v Kaštelu. 
Hotel je ponosen na svojo a la carte restavracijo in kreativno kuhinjo, ki temelji na istrski tradiciji in specialitetah, ki vam bodo povedale zgodbo o stoletnih kostanjih, o dveh vinih iz znanih motovunskih nasadov, teranu in malvaziji, olivnem olju in tartufom iz Motovunskega gozda.
V idiličnem ozračju wellness centra vsak obiskovalec lahko uživa v hidro masažnem bazenu s prekrasnim pogledom na vrt in istrsko pokrajino, savna oazo, ki ponuja finsko savno, turško kopel, kneipp korita, masažni tuš in relax sobo s kromo terapijo in zvezdnim nebom.
Gosti lahko izbirajo med različnimi masažami in tretmaji za obraz in telo, ki temeljijo na domačih istrskih sestavinah: vinu, tartufih, olivami in zemlji.

-50%

Redna cena: 350,00 €

Vaša cena: 175,00 €

Prihranek: 175,00 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 35,00 €

Rezervacijo v znesku 35,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132720/boutique-hotel-kastel-wellness-oddih-v-motovunu-motovun.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 869 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red