10% CENEJE: EIV654 IND.PLOŠČA ELECTROLUX

EIV654 IND.PLOŠČA ELECTROLUX

Z indukcijsko kuhalno ploščo 800 FlexiBridge® je kuhanje priročnejše. Izbirajte med tremi možnostmi razporeditve, da zagotovite več prilagodljivosti, popolno za trenutke, ko sočasno uporabljate različno posodo. Izberite dve srednje veliki kuhališči; majhno in veliko; ali eno izjemno veliko za žar plošče.Samoprilagodljiva kuhališča Infinite se prilagodijo velikosti posode takoj, ko to postavite nanje. Kuhališča nudijo popolno pokritost, ne glede na velikost posode, kar zagotavlja toploto brez poslabšanja učinkovitosti. Uživajte v natančnem in učinkovitem kuhanju z našimi samoprilagodljivimi kuhališči.
Funkcija Hob2Hood® brezžično poveže kuhalno ploščo z napo. Začnite kuhati, napa pa bo samodejno prilagodila nastavitve ter zagotovila najboljše odsesavanje glede na moč, izbrano na kuhalni plošči. Opravi zahtevno delo, vi pa lahko tako misli – in roke – usmerite na kuhanje.
Preprosto nastavite temperaturo kuhalne plošče z našim neposrednim upravljanjem na dotik. Vsako kuhališče ima posamezno upravljanje moči, tako jasno vidite in preprosto spremenite stopnje kuhanja. In ker gre za gladko površino, je čiščenje preprosto.
Vklopite funkcijo PowerBoost za takojšen dvig temperature med kuhanjem. Popolno za hitrejšo pripravo jedi. Vodo lahko zavrete hitreje kot kdaj koli prej in posodo pripravite za pečenje, ko jo potrebujete.

-10%

Redna cena: 609,00 €

Vaša cena: 548,10 €

Prihranek: 60,90 € (10% ceneje)

Kupon s popustom 10% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/344004/eiv654-ind-plosca-electrolux.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 893 v kategoriji TRGOVINA
Vrstni red