50% CENEJE: Potovalna viseča mreža.

Potovalna viseča mreža.

Več o visečih mrežah:
Visečo mrežo so poznali že daleč nazaj v zgodovini, prvi so jo začeli uporabljati prebivalci Karibov, Srednje in Južne Amerike oni so jo uporabljali predvsem za spanje, danes se pa največ uporablja za sprostitev in kratkotrajen počitek. Viseče mreža so uporabljali tudi mornarji na svojih dolgih čez oceanskih potovanjih.
V današnjem času pa obstaja več vrst visečih mrež narejenih iz različnih tkanin. Poznamo viseče mreže, ki so narejene iz lahke in zračne tkanine, ki so primerne za vsakodnevno prenašanje med izletom, saj jih zaradi svoje lahkosti enostavno spravimo nahrbtnik. Nekatere viseče mreže imajo med drugim tudi zaščitno mrežo, ki nas ščiti pred komarji in drugimi nadležnimi žuželkami. Take mreže so zelo primerne za spanje v gozdovih, ob jezerih itd…, imajo pa tudi vrečko za shranjevanje.
Obstajajo tudi viseče mreže, ki imajo poleg že tudi lesene ali kovinske konstrukcije, na katero obesimo mrežo, običajno se pa viseča mreža obesi v naravi med dva močna drevesa, če pa jo uporabljate doma pa tudi med dva močna lesena ali kovinska trama. Nekateri pravijo, da jim lahno zibanje pomaga, da hitreje zaspijo in predvsem bolje spijo. Mreže so narejene iz različnih tkanin, prav tako so tudi različnih barv, prav tako poznamo mreže za eno, dve ali več oseb, če bo v mreži ležalo več oseb moramo biti pozorni na to da jo dovolj trdno pričvrstimo.
Skratka viseča mreža je idealna za dopustniške dni.
Ne pozabite!!! Poštnino plačamo mi.>

-50%

Redna cena: 46,00 €

Vaša cena: 23,00 €

Prihranek: 23,00 € (50% ceneje)

Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/161604/potovalna-viseca-mreza.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1763 v kategoriji TRGOVINA
Vrstni red