Hotel Delfin Plava Laguna - Poletje v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 839 EUR - 7x nočitev v Classic dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion

Hotel Delfin Plava Laguna - Poletje v Poreču,

Hotel Delfin v Poreču je pravomesto v malem in le 50 metrov oddaljen od plaže! Hotel Delfin sodi v verigo hotelov Plava laguna, ki je znana po svojih kvalitetnih storitvah in udobnih namestitvah. Najdite zatočišče predvsakdanjostjo v simpatičnem hotelu, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Zabavav večernih urah, kopanje in sprehodi pod zvezdnatim nebomustvarjajo idealno mesto za vse romantike.
Hotel nudi klimatizirano restavracijo,menjalnico, aperitiv bar in bar ob bazenu, kavarno, Wi-Fi na recepciji,trgovino s spominki in časopisi, dvigalo, salon za masaže, konferenčno dvorano,prostor za hrambo koles, parkirišče in pa zunanji bazen s teraso.
Soba iz ponudbe: 13 - 17 m2, dvoposteljna, možnost dodatnega ležišča (180x80 cm), možnost otroške posteljice, balkon, kopalnica, direknta telefonska linija  
Hotel je od centra Poreča oddaljen 5 km, od najbližje plaže pa le 50 metrov. V bližini hotela se prav takonahaja otroško igriščem na voljo pa so tudi številne restavracije, bari intrgovine.
V prostem času si lahko privoščite obilico zabave ob igri mini golfa alitenisa na tenis igrišču ter ob raznih vodnih športih in animacijskih programih.Lahko pa se sprehodite po urejenih peš poteh ali pa si privoščite izlete pookolici. Po tem pa se lahko ustavite v glavni restavraciji aličudovitem bistroju na plaži in si privoščite osvežilno pijačo ali okusen obrok.
Pravijo, da istrska obala v vsaki uvali skriva eno plažo. Vprimeru Poreča se v vsaki laguni skriva vsaj nekaj plaž, ena lepša od druge. 
https://youtu.be/Dpt3Wu7aVmA

Cena: 839,00 €