Menorka - Počitnice z letalom, Menorka , Španija - 918 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Palma de Mallorca - Treviso za 2 osebi , 7x nočitev na Menorki v 4* hotelu za 2 osebi

Menorka - Počitnice z letalom, Menorka ,

Menorca - čudovit mediteranski otok v Španiji!

Pri turistih sicer malo manj znana od sosednjih otokov Ibize in Mallorce, a s svojimi neskončnimi plažami, turkiznim morjem in borovci prav tako očarljiva. Ta majhen košček raja v zahodnem Sredozemlju, ki ga obdaja mirno morje in ga varuje prijazno podnebje, vas bo navdušil z več kot 70 plažami z drobnim belim peskom na jugu in rdečkastimi odtenki na severu.
Čudovite plaže dopolnjuje tudi izjemna narava. Z namenom, da Menorca ostane eden izmed najbolj naravno ohranjenih sredozemskih otokov so uradniki omejili gradnjo počitniških namestitev, kar še poudari njeno rajsko raznolikost.
Otok je pravi raj za vse pohodnike in kolesarje ter seveda ljubitelje čudovitih plaž in turkiznega morja. Če ste ljubitelj mestnega življenja, potem obiščite glavno mesto Mahon in raziščite kulturne znamenitosti. Za vse željne aktivnega oddiha je na voljo planinarjenje, kolesarjenje, sprehajanje, potapljanje,... Seveda pa se lahko odločite tudi za popolnoma sproščujoče poležavanje na čudovitih plažah.

Cena: 918,00 €

Rezervacija za samo 92,00 €

Rezervacijo v znesku 92,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413605/menorka-pocitnice-z-letalom-menorka-spanija-918-eur.html