The Grand Hotel - First minute jesen v Egiptu, Hurgada, Egipt - 676 EUR - 1 teden nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 1 osebo , All inclusive 

The Grand Hotel - First minute jesen v Egiptu,

Privoščite si nekaj novega in drugačnega. Izberite oddih v magični deželi faraonov!

https://www.youtube.com/watch?v=oIc7L-oQAWk
The Grand Hotel Hurghada se nahaja tik ob zasebni plaži spromenado. Ljubitelji vrta bodo navdušeni nad njegovim lepo urejenim parkom,uživali pa bodo tudi vsi, ki iščejo počitnice v miru in tišini. Središče mestaHurgada je oddaljeno približno 10 kilometrov, dnevno pa je na voljo brezplačenavtobus.
Standard sobe imajo balkon ali teraso spogledom na park ter so opremljene s tušem, WC, sušilcem za lase, minihladilnikom, satelitsko televizijo, telefonom, sefom in klimatsko napravo(odvisno od sezone).
Hotelski kompleks je sestavljen iz glavne stavbein več sekundarnih večnadstropnih stavb s skupno 549 sobami. Glavna zgradba imaprostorno recepcijo, dve samopostrežni restavraciji, à la carte restavracijo,trgovino s spominki, fitness, piano bar in lobby bar. Na zasebni plaži je AquaCenter. Uživate lahko v dejavnostih, kot so namizni tenis, animacija ob bazenu in na plaži terpredstave.
Hotel ponuja samopostrežni zajtrk, kosilo invečerjo; popoldanske prigrizke, sladice in peciva ob bazenu. Gostje obvezno morajo nositi all inclusive zapestnico.
Poleg ponudbe hotela najdete tudi različne bareob bazenu in na plaži, kjer lahko dobite tudi brezplačne sončnike, ležalnike inpreproge. Kopalne brisače so v torbi za plažo v sobi.V sosednjem prehodu GRAND MALL-a najdeteinternetno kavarno, biljard, trgovino z živili, kotiček z vodno pipo, lekarno,različne restavracije in bare ter frizerski salon. Ob doplačilu so na voljo fitness center, savna, masaže in druge aktivnosti na plaži (jadralno padalstvo, Aqua center, potapljanje in kiteboarding z lokalnimi ponudniki).

Cena: 676,00 €