Hotel Omorika - First minute poletje, Crikvenica, Hrvaška - 1.210 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Standard sobi s francoskim balkonom za 2 osebi, Polpenzion 

Hotel Omorika - First minute poletje, Crikvenica,

Hotel Omorika se nahaja približno 2 km od središča Crikvenice, do kateregavas pelje živopisna sprehajalna pot ob morju. Obkroža ga mediteranskorastlinje, v neposredni bližini pa se razprostira prodnata plaža. Bivanje v temhotelu si boste zagotovo spominjali predvsem zaradi čudovitega pogleda na modromorje in zelenje otoka Krka.  
Hotel je bil prenovljen v letih 2015 in 2016,njegova velikost, prostorni hodniki in dvorane pa govorijo o glamurju preteklihčasov. Leta 2020 so v hotelsko ponudbo dodali tudi popolnoma nov bazen, kjer se lahko razvajate in predajate sončnim žarkom. Na terasi hotela lahko uživate v prvi jutranji kavi, medtem ko vasbožajo sončni žarki in vetrič iz morja.  
Hotel Omorika ima 115 sob, 234 ležišč. Sobe so prostorne,vse na morski strani in večina z balkonom. Standard dvoposteljna soba s francoskim balkonom: zakonska postelja, kopalnica s tušem, klima, telefon, satelitska TV, minibar, sef
Prodnata plaža pred hotelom je bogata s športnimiobjekti in opremo za izposojo (ležalniki, senčniki), pedaline, badminton,... V bližini hotela je veliko vsebin za velike in majhne.Športna igrišča: Športni navdušenci lahko izbirajo med tereni ob hotelu - 3teniška igrišča, nogometno igrišče, namizni tenis ali mini golf. Tukaj je tudiadrenalinski park za tiste, ki iščejo avanture. Vodni športi: smučanje na vodi,letenje s padalom. Na voljo so tudi številne restavracije, kavarne in trgovine.Pred hotelom je postaja turističnega vlakca, ki poleti vozi do središča Crikvenice.

Cena: 1.210,00 €

Rezervacija za samo 1,21 €

Rezervacijo v znesku 1,21 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413499/hotel-omorika-first-minute-poletje-crikvenica-hrvaska.html