25% CENEJE: Hotel Harmonia by Dukley - Družinski oddih v Budvi, Budva , Črna Gora - 1.258 EUR - 7x nočitev v Superior sobi (stran dvorišče/vrt) za 2 osebi (1. otrok do 12. leta in 2. otrok do 6. leta brezplačno), Zajtrk v restavraciji...

Hotel Harmonia by Dukley - Družinski oddih v

✓ razkošje v Budvi ✓ neposredna bližina centra Budve in starega mestnega jedra ✓ zasebna plaža ✓ uporaba SPA centra

HotelHarmonia by Dukley ponuja kombinacijo razkošja, udobja in sloga v slikovitemokolju s čudovitim razgledom na Jadransko morje.Toplo inprijetno vzdušje, sproščeno okolje in spektakularna okolica Budve v kombinacijiz gostoljubnostjo in strokovnostjo osebja so med glavnimi značilnostmi, zaradikaterih je bivanje v hotelu Harmonia by Dukley edinstveno.
Pustite vsakdanjisvet za sabo in se podajte na brezskrbno potovanje neskončne sprostitve inužitka.Dobrodošliv vašem harmoničnem pristanišču, ki se nahaja v luksuznem letovišču DukleyGardens, v neposredni bližini centra Budve in starega mestnega jedra. Eleganten hotel Harmonia by Dukley je opremljen z vsemi ugodnostmi, le nekajminut stran od različnih prepoznavnih prizorišč in dveh javnih plaž. Družinskidopust ali poslovno bivanje - hotel s 4 zvezdicami med Budvo in Bečići jeodlična izbira.S 45 sobamiin apartmaji je hotel Harmonia zasnovan tako, da privablja mir in sprostitev -kjer lahko svoje dneve preživite v čistem prostem času. Sobe, kiizžarevajo udobje in prostornost, zapeljejo goste s prijetnim, diskretnimvzdušjem. Klasičen dizajn, prijeten dekor in prijetno intimno okolje so vsredišču izkušnje gostov.
Soba Superior (velikosti 26 m²) s pogledom na dvorišče/vrt je elegantno urejena, v nevtralnih tonih in zagotavlja udobje ter udobno okolje za počitek in sprostitev. Z udobnim pohištvom in sodobno opremo se boste počutili kot doma. Soba vsebuje zakonsko posteljo in raztegljiv kavč in je primerna za 2 odrasla in 1 otroka ali 3 odrasle osebe.
Ko potrebujete zabavo - obiščite Open HeArtStudio, ki se nahaja v pritličju hotela, kjer boste imeli na voljo obilicozabavnih in izobraževalnih aktivnosti za otroke in odrasle. Vam je všeč telesnaaktivnost? Pridruži se pilates uri v telovadnici, v skupini ali individualno.Le nekaj korakov od hotela boste našlihotelsko zobozdravstveno kliniko, ki vam je na voljo med bivanjem pri nas.Tisti, ki hrepenijo po ultimativnem doživetju,lahko svoje bivanje nadgradijo z vsemi ugodnostmi v Dukley Gardens Resortu, kiso jim na dosegu roke – čudovit Infinity Pool Club, 3raznolike plaže in 4 restavracij z različnimi kuhinjami ter SPA.

-25%

Redna cena: 1.680,00 €

Vaša cena: 1.258,00 €

Prihranek: 422,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 188,00 €

Rezervacijo v znesku 188,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414418/hotel-harmonia-by-dukley-druzinski-oddih-v-budvi-budva.html