14% CENEJE: Heritage Hotel Krone - Oddih v Sarajevu, Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 105 EUR - 2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi, Zajtrk

Heritage Hotel Krone - Oddih v Sarajevu, Ilidža,

Ali veste, kje izvira Bosna? Ali veste, kje ima najčistejši okus? Veste zakaj se Bosna imenuje Bosna?

Luksuzni butični Hotel Heritage Krone se nahaja v sto let stari avstro-ogrski vili na Ilidži v mestu Sarajevo. Ta hotel s certifikatom halal ponuja restavracijo, spa center, brezplačen brezžični internet in brezplačno parkirišče.
Hotel Krone je del kulturne dediščine Bosne in Hercegovine. Zagotavljanje visokokakovostnih in personaliziranih storitev v pristnem okolju zelene oaze Ilidže je tisto, zaradi česar je vaše bivanje prijetno in posebno doživetje. Zaradi tega je Hotel Krone edinstven za obiskovalce, ki iščejo okolje, ki je več kot le hotel za bivanje.
Znotraj hotela lahko uživate v zasebnem spa centru, okusite svetovno kulinariko v restavraciji Cordoba, ki je obdana s kostanji, ter se prepustite poslovnemu vzdušju v sejni sobi, ki sprejme 12 ljudi.
Spa center Aqua S... je narejen v stilu starih rimskih term, ki jih je Ilidža uporabljala v času vladavine rimskega cesarstva. Spa storitve vključujejo vroč jacuzzi in savno. Spa center je zasebne narave, rezerviran po naročilu, kar gostom omogoča popolno uživanje v intimnem vzdušju in popolni sprostitvi.
Economy soba: 22 m², klima, lastna kopalnica, TV z ravnim zaslonom, minibar.

-14%

Redna cena: 122,00 €

Vaša cena: 105,00 €

Prihranek: 17,00 € (14% ceneje)

Rezervacija za samo 15,00 €

Rezervacijo v znesku 15,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 14% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414529/heritage-hotel-krone-oddih-v-sarajevu-ilidza-sarajevo-bosna.html