Hotel Gala Split - Oddih v Dalmaciji, Podstrana, Dalmacija, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v Classic sobi (depandansa) za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Gala Split - Oddih v Dalmaciji, Podstrana,

Mediteransko podnebje, zelena narava, modro morje, sonce … vse to vas pričakuje ob obisku novozgrajenega hotela Gala Split, le nekaj kilometrov stran od znamenite Splitske riviere. Sprostite se ob šumu valov,  z odlično mediteransko kulinariko, razkošnimi sobami, wellness in fitnes ponudbo, kjer boste uživali ob prekrasnem pogledu na romantični sončni zahod.
Hotel Gala Split se nahaja v bližini Splita (deset minut od središča), trgovinskega in turističnega središča Dalmacije. Hotel Gala Split se nahaja v Podstrani ob čudoviti prodnati plaži.
Čakajo vas na novo zgrajene moderno oblikovane udobne sobe, ki bodo zadovoljile potrebe vseh, ki želijo obiskati Podstrano ali Split. Klimatizirana soba ponuja kopalnico s prho, mini bar in kabelsko TV z ravnim zaslonom.
Gostje hotela Gala Split lahko brezplačno uporabljajo vse storitve hotela San Antonio, ki se nahaja le nekaj korakov stran od hotela Gala Split.
Sprostite se in uživajte v elegantnem lounge baru ob bazenu (ki se nahaja na strehi hotela, od koder lahko uživate v čudovitem razgledu na otoka Brač in Šolto) ali v restavraciji San Antonio, kjer lahko okusite dalmatinske specialitete in različna vina.
Hotel je opremljen z najsodobnejšo opremo, usposobljeno in prijazno osebje pa vam bo na voljo v vsakem trenutku vaše sprostitve ob masažah, negi obraza in telesa, v savni, sobi za fitnes in bazenu.

Cena: 180,00 €

Rezervacija za samo 27,00 €

Rezervacijo v znesku 27,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414431/hotel-gala-split-oddih-v-dalmaciji-podstrana-dalmacija-hrvaska.html